reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
migotka jakie świetne fotki już sie rozmarzyłam że moje maleństwo to podone do Twojego musi byc bo miedzy nami tylko4dni różnicy a z historyjki sie uśmiałam jak głupi do sera świetnie

migotka jakie świetne fotki już sie rozmarzyłam że moje maleństwo to podone do Twojego musi byc bo miedzy nami tylko4dni różnicy a z historyjki sie uśmiałam jak głupi do sera świetnie

ja sie nie spodziewałam ze tak wyraznie bedzie widac:) sie poryczałam a pozniej to sam smiech:)

Fifronka- biedaczku...kurcze a ja znam trochę lekarzy w swojej okolicy i żaden nie ma gabinetu bez usg. Poza tym nie chciałabym raczej prowadzić ciąży u takiego lekarza. Moze takie mam nastawienie w tej mojej bliźniaczej ciąży:)
Ja, odpukać, nie mam jak dotąd żadnych problemów z ciążą, więc mi to nie przeszkadza. A sprzęt USG jest po prostu piętro niżej współdzielony z innym lekarzem i dlatego trzeba się osobno umawiać. Jednak mysle, że gdyby była potrzeba, to lekarz zrobił by badanie od ręki.

Migotka masz super synka :)

reklama
hej dziewczyny :) ja dziś miałam drugie USG i chciałam tylko powiedzieć że będę mieć córeczkę :)mała waży 510 gram i jest całkowicie zdrowiutka :) zdjęcie z USG nic specjalnego więc nie będę wklejać, a na 4d idziemy za kilka tygodni :)

Migotka - super ten twój synek! i jak pozował :)

ściskam w ten ponury dzień :)

Do góry