reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Niestety Buziaczek z rozstępami to prawda, uwidaczniają się zazwyczaj pod koniec ciąży jak nie po porodzie...taki Nasz urok :baffled:

Maya..cieszę się ,że chłopczyk i ,że zdrowy :tak:;-)

Lokata..gratuluję dużej córci :tak:;-) no i cieszę się ,że wszystko jest dobrze!! No i też wg usg mam starszą o tydzień ciążę ;-)

Pastela
...super ,że córcia się potwierdziła!!!:tak:;-) gratki!! no i piękna waga dzidzi !!

Milenka...miło słyszeć ,że dzidzia zdrowa i ,że rośnie!!:tak:;-) ja mam wizyty póki co ,co 3-4 tygodnie...a czemu nie zapytałaś ginka co tak szybko? Spokojnie ;-)

Milutek...super wieści no i królewny już całkiem spore!! :-) gratuluję kochana!!

Kasiulka...no aaaakrobata/tka na całego!!!!! :-) piękna dzidzia i już ładnie waży!!:tak:;-)

Bosonóżka
..a ja 26 listopada - jeszcze gorzej:baffled: ale jakoś damy radę :tak:

Olcia...a czemu aż do grudnia???:szok:

Clifordzik ja mam wizyty co miesiac jak konczy sie L4 a nie na kazdej mam usg,miałam 3tyg temu połowkowe a nastepne dopiero w ok 30tyg czyli na poczatku grudnia wyjdzie ;) a na wizyte ide teraz w poniedziałek ale bez usg.

Fifronka mi 30 wychodzi tydzien przed swietami a ze L4 mam co miesiac to wizyta mi wypadnie w okolicach 13grudnia :)w poniedziałek wszystkiego sie dowiem;)

a no chiba że tak :)
przynajmniej nie będziesz musiała tak długo czekac.
ja chodze na nfz i w sumie nie wiem jeszcze kiedy będę miała kolejne usg. bo oni robia tylko te najważniejsze :(

Fifruś ja chodze prywatnie ale moj gin tez nie robi wiecej niz trzeba tzn miałam dwa to w grudniu bedzie trzecie,pewnie jakbym sie uparła to by mi zrobił ale musiałabym zapłacic bo on liczy za wizyte i za usg osobno:(

reklama
Fifruś ja chodze prywatnie ale moj gin tez nie robi wiecej niz trzeba tzn miałam dwa to w grudniu bedzie trzecie,pewnie jakbym sie uparła to by mi zrobił ale musiałabym zapłacic bo on liczy za wizyte i za usg osobno:(

a mój to cokolwiek mi nie robi:-D cokolwiek mi nie bada:-) to liczy tyle samo ... czy z usg... czy z cytologią... zawsze stówka ...

Do góry