reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Dzieki dziewczyny. Oboje z lekarzem byliśmy mile zaskoczenie:)...tak samo jak wy:):-D

Bosa- masz racje co do tej magicznej granicy...jeszcze tyci tyci zostało do niej:):):-)

Ola
-niekoniecznie jest to powód do szybszego porodu. Lekarz powiedział ze mam dotrzymać przynajmniej do końca roku:) A jesli dziewczyny z powodu np.dużej wagi będą sie wcześniej pchać na świat to nic na to nie poradzimy..a dla nich im więcej tym lepiej z wagą:)

reklama
lokata, pastela - gratulacje potwierdzenia księżniczek :-)

milenka
- cieszę się że u ciebie wszystko dobrze:-) a czemu tak często wizyty...hmmm...ja nie wiem... wiem tylko że później to i nawet raz na 2 tyg się chodzi...

Miluś
- cieszę się że wszystko dobrze...a twoje księżniczki to już duże! wow!

Milutek trzymaj coreczki mocno i oby dały Ci spedzic swieta i nowy rok w domku:)
Futrzak moj gin powiedział ze jak idzie wszystko dobrze to do konca wizyty sa co 3-4tyg a co 2 to raczej nie.

to chyba kwestia rozłożenia wizyt na samym końcu przed porodem...wszystkie moje koleżanki w ostatnim 1,5 miesiącu chodziły co 2 tyg... ale ja się nie znam i nie myślę o tym :-D...mi jeszcze daleko do lutego/marca:-D

Milutku to super, że u dziewczyn wszystko w porządku. No i faktycznie duuuże juz sa. Ale twoja ciąża jest starsza niż moja o 3 tygodnie, w dodatku ja znam wage sprzed tygodnia, co daje prawie miesiąc. Może w tym terminie moja bedzie juz 2x wieksza.....

Futrzaczku ja mam nadzieje ze nie bede musiała chodzic co dwa tyg bo zbankrutuje;) Idziesz do ginka w poniedziałek? ja tez ale ja bez usg :)

Futrzaczku ja mam nadzieje ze nie bede musiała chodzic co dwa tyg bo zbankrutuje;) Idziesz do ginka w poniedziałek? ja tez ale ja bez usg :)

ja pewnie z usg...ale to będzie krótka wizyta żeby umówić się na połówkowe do szpitala..myślę że zaraz po poniedziałku do tego szpitala więc będe miała 2 sp[otkania z dzidziolem w krótkim czasie:-)
no i mam nadzieję że dowiem się kto tak łagodnie mnie traktuje i nie chce pokopać mamusi:-) jeśli to chłopiec to piłkarzem chyba nie będzie:-) hihi...a jeśli dziewczynka to raczej prawdziwa dama:-D hehe

a co do zbankrutowania to masz rację...ale może wtedy jakiś upust jest? :-)

reklama
Do góry