reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

gratuluję wszystkim dobrych wieści:-)

u mojego Franusia vel Helenki wszystko gra i buczy:-) ja jestem w szczytowej formie! i mimo, że stracę na tym finansowo popracuję jeszcze miesiąc;-)
Dzidziorek pięknie się ruszał na USG, połówkowe będę miała za 4 tyg.

Ten ból w pachwinie to u mnie zapalenie meszka włosowego, taki jakby pryszcz wiecie gdzie:zawstydzona/y: mam moczyć pupę w rumianku i nie widzę tego logistycznie bo nie mam wanny:shocked2:

Na rozchodzenie się kości łonowych jeszcze za wcześnie wg lekarki...więc pewnie większości z Was dokuczają nerwobóle, mogą być krzyżowe albo pachwinowe. Jak dziecko zmieni pozycję to przejdzie a mi przejdzie jak tyłek wymoczę:-D

reklama
Witam Kochane!
Ja i Maleńka serdecznie dziękujemy za milusie słowa :-)
A jeszcze taka ciekawostka ... jak leżałam na kozetce miałam ręce założone za głową ... po chwili podglądania Małej widać było że idzie w śladu Mamusi i też leżała z rączkami założonymi za główke ... komicznie to wyglądało! :-D

Dziewczyny ,gratuluje dobrych wiesci, super ,ze z maluszkami wszystko dobrze, no i kolejne maluszki decyduja sie na pokazanie co maja miedzy nozkami, lub czego nie maja :)
teraz wyprawki rusza pelna para :)

Lokata- gratulacje córeczki!!!!!!! długie nogi ahhha mała w modelingu bedzie mogła startowac....

Pastela grtauluje córci parka tez u was bedzie......

Witam dziewczyny :)
Ja wczoraj miałam wizyte. Usg wykazało 22 tyg i 2 dni. Miałam dłuższe usg sprawdzające narządy dzidzi. Wszystko jest w porządku z czego bardzo się cieszę, tylko płci znowu nie udało się określić, bo maluszek nie chciał rozkraczyć nóżek. A waży już 544g. Następna wizytę mam już 15 listopada :( i do tego czasu mam wykonąc morfologię, mocz i test obciążenia glukozą. A Wy z jaką częstotliwością macie wizyty teraz ? Ja wcześniej miałam co 4 tygodnie, a teraz nie wiem czemu tak szybko :(

reklama
Do góry