reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

nio ja wlasnie tez juz mam te 6 kg na plusie a dzidzius podobno jest troszke za malutki -ale zdrowy!a tez jem jak maly slonik!

reklama
o rozstepach to bedziemy sobie mogły pogadac pod koniec ciazy albo po porodzie bo ja w ciazy nie mała a jak tylko urodziłam to widok moich ud i posladków o mało co nie przyprawil mnie o zawał!!!!!!!!!!!!!!!

wszedzie czerwone krechy!!!!!1 jedna przy drugiej

o rozstepach to bedziemy sobie mogły pogadac pod koniec ciazy albo po porodzie bo ja w ciazy nie mała a jak tylko urodziłam to widok moich ud i posladków o mało co nie przyprawil mnie o zawał!!!!!!!!!!!!!!!

wszedzie czerwone krechy!!!!!1 jedna przy drugiej
ale jak to ze dopiero po porodzie nie powinno sie to robic razem z rozciagnieciem sie skory jak maly rosnie?

u niektóeych dziewczyn pojedyncze juz wychodza w trakcie ciazy zalezy od elastycznosci skóry jaka kobieta posiada a po porodze kiedy automatycznie waga spada pojawiaja sie rozstepy

faktycznie...nie wiem jak to działa ale mam dwie koleżanki które po gwałtownym schudnięciu nabawiły się rozstępów...

Witam kochane marcoweczki.
Dawno tutaj nie zagladalam i w najblizszym czasie nie bede miala czasu, zeby byc z Wami na biezaco. Chcialam tylko zameldowac, ze u nas wszystko w najlepszym porzadku i ze moje malenstwo jest na sto procent chlopcem :-)
Usciski dla wszystkich!

reklama
Scarletka dzidzia zdrowa to najważniejsze! a na klejnociki jeszcze musisz poczekać:-D
Fifronka kochana wagą się nie przejmuj, jeśli dobrze się odżywiasz to bąbelkowi na pewno niczego nie zabraknie, ja tez w ciązy przytyłam tylko 8 kg, a Hania miała 3320 g i 58 cm, głowa do góry, a lekarz pewnie zwraca uwagę bo też nie wie jak jesz
Maya gratuluję synka:-)

co do rozstępów to na razie poza pamiątkami z poprzedniej ciąży nic nowego się nie pojawiło, tyle że wtedy też wykoczyły chyba dopiero pod koniec 8 miesiąca:-( więc pewnie wszystko przede mną:-(

Do góry