reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Buzka takie nastawienie to podstawa,bedzie dobrze;) ja tez mam usg dopiero przed swietami i mam nadzieje ze wtedy juz bedzie nam płec znana na 100%;)
Scarletka fajnie z dzidzia wszystko dobrze,nie martw sie łozyskiem skoro jest wysoko to jest ok;)
Fifronka nie martw sie waga ,jeszcze zdazysz przytyc,ja dopiero od tygodnia tak zauwazalnie tyje,wczesniej tez były tylko 2kg:)

reklama
skarletka [/B]- a ta cesarka to ze względu na to że pierwsze dziecko też przez cc? czy ze względu na łożysko? czy jak?

Pierwsza była cesarka, to lekarz daje mi wolną rękę żebym zdecydowała jak wolę rodzić. na razie szkoda o tym gadać, bo u dzidzi przez ten czas dużo może się zmienić i to może być jedyne wyjście na rozwiązanie ciąży. w tym momencie kontroluję ciśnienie żeby sytuacja z ciąży z synkiem się nie powtórzyła.

Fifrona- kobito ładnie jedz a do porodu jeszcze 4 miesiace wiec waga pojdzie w gore.... nic sie nie mart moja kolezanka tylko 7 kg przytyla przez całe 9 miesiecy:szok::szok: a dzidzia wazyła 3200
Gratuluje dobrych wiesci:tak:

Scarletka- ciesze sie ze i u was szystko dobrze jak lekarz mówi zeby sie nie martwic to sie nie martw on wie lepiej:tak: a moze synus okaze sie córeczka ihhihiih

No ja to się za bardzo nie martwiłam. Ale to juz druga wizyta kiedy doktorek narzeka na moja wagę, więc troszkę sie przejełąm. Nie chciałabym urodzić niedożywionego dziecka.

No ja to się za bardzo nie martwiłam. Ale to juz druga wizyta kiedy doktorek narzeka na moja wagę, więc troszkę sie przejełąm. Nie chciałabym urodzić niedożywionego dziecka.

jak sie nie głodzisz a jesz normalnie to nie ma bata by dziecko było nie dozywione po prostu maluszek zjada wszystko a tobie zostaje naparstek ehehhe ale sie ciesz bedzie miała sexi figurke a ja sie bede walac z falbana tłuszczu...............

Fifrona- kobito ładnie jedz a do porodu jeszcze 4 miesiace wiec waga pojdzie w gore.... nic sie nie mart moja kolezanka tylko 7 kg przytyla przez całe 9 miesiecy:szok::szok: a dzidzia wazyła 3200
Gratuluje dobrych wiesci:tak:

Scarletka- ciesze sie ze i u was szystko dobrze jak lekarz mówi zeby sie nie martwic to sie nie martw on wie lepiej:tak: a moze synus okaze sie córeczka ihhihiih

ojej ja i moj brzuch juz porzytylismy 6 kg a to dopiero polowa ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::hmm: i co tu zrobic??!!teraz mam 62 a na poczatku bylo 55 boziu dobrze ze zadne rozstepy sie nie robia!

reklama
Fifronku ale to czy dziecko bedzie niedozywione to chyba nie zalezy od Twojej wagi,widzisz ja juz mam ok 5kg na plusie a dzidzius jest o tydzien mniejszy niz powinien a jem baardzo duuzzoo;) bo jestem ciagle głodna;)

Falbane z tłuszczu mozna zgubic gorzej jak zostanie falbana ze skory;)
Ja juz zauwazyłam wczoraj nowe rozstepy na biodrach:(

Ostatnia edycja:
Do góry