reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Dziewczyny gratuluję super wieści. Cieszę się, że u was wszystko dobrze.
Ja byłam wczoraj u lekarza. USG połówkowe bedę miała 25.10. A wczoraj posłuchalismy tylko serducha. Z bejbikiem wszystko ok, ale na moją wagę padł komentarz: bez rewelacji ;) Pan doktor stwierdził, że ciut za wolno przybieram na wadze.

reklama
Vetka gratuluje dobrych wiesci, ciesze sie ze wszystko wporzadku ;)

Milutku rowniez gratuluję księzniczek ;)))) i wizyte widze miałas niesamowitąąą!! fakt ze droga, ale chyba warta:) swietny opis i zdjecia ;)

A ja wczoraj taki zestawik zdjęć do portfela M. zrobiłam, to i Wam się pochwalę:
a4ospl.jpg

Nie mogę się napatrzeć normalnie na moją kruszynkę!

Milutek śliczniutkie te Wasze księżniczki, super to zdjęcie na którym malutka ziewa :-)

Bosonózka
super zdjęcia, słodziutka kruszynka, fajne minki robi :-D

Fifronka ja też mam usg połówkowe 25 października i juz nie mogę się doczekać :tak:

Vetka cieszę się, że i u Ciebie i maleństwa wszystko dobrze :)

Bosonóżka i Milutku, piękne zdjęcia! zazdroszcze że już wszystko wiecie i jesteście po badaniach, ja za jakies 2,3 tyg. bo dziś dopiero będę się umawiać :) gratuluje zdrowych skarbów dziewczyny:)

Vetka - super że wszystko dobrze:-) a dzidziuś jak to pasożytek wybiera z nas wszystko co najlepsze:-) i my musimy się nierzadko posiłkowac tabletkami...ja odebrałam wyniki krwi i mam ciut poniżej normy te które mogą świadczyć o anemii...ale czekam co ginek powie:-) no i może to daletego mnie tak głowa boli...

Scarletka
- cieszę się że wszystko dobrze:-) gratulejszyn i trzymasy kciukasy za 3 tyg :-D ja to na plusie też jestem max z 1,5kg ...

Milutek - gratulacje że wszystkodobrze:-) i że ginka się sprawdziła:-) no i będą dwie księżniczki:-) cuuudo:-) a fotki suuuuuuuuuper!

fifronuś
- ciesze się że z bejbusiem wszystko dobrze:-) a na wadze to jeszcze zdążysz przybrać:-D hihi:-D jeszcze pewnie zaskoczysz lekarza:-D a jak wyniki masz dobre to chyba nie ma co się zbytnio martwić? :-)

Bosa
- no ładne cudeńko:-)

milutek świetne zdjecia i najważniejsze że wszystko ok oglądam te foteczki i krzycze do ema choc zobacz jakie fajowe foty nawet pies przyleciał podlukać :)
Bosa szkoda że nie idzie powiekszyć tych foteczek

reklama

Gratuluję wszystkim mamuniom zdrowych i ślicznych maluszków!!!!
Dziewczyny - mamy chyba szczęście, że nasze Kruszynki wszystkie są okazami zdrowia :D

Futrzaczku moje wyniki też spadły :/ Podobno anemia w ciąży to normalka, ale kiedy nigdy nie miało się żadnych problemów z wynikami krwi, to aż tak dziwnie patrzeć na te strzałki w górę i w dół ;)
Z drugiej strony nie dziwię się, że mi żelazo spadło, bo przecież jeszcze do niedawna nie mogłam pomyśleć o mięsie :p
Juz umówiłam się z mamą na zrazy, zrobi mi też gulasz z wołowiny..
Musimy Futrzaczku jeść dużo czerwonego mięska, pietruszki i żółtek jajek (może ktoś jeszcze nam coś doradzi??)!!

A z drugiej strony, to sprawdziłam na opakownaiu prenatalu, że żelaza w 1 tabsie jest 428% dziennego zapotrzebowania - o matko! To ile te nasze pasożytki potrzebują, skoro nam spada :O

Do góry