reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Gratuluje wszystkim super wieści i nowych chłopców.:tak:

Uważam ,że po zajściu w ciąże powinno się dostawać USG do domowego użytku , aby codziennie sprawdzać ,że dzidzią jest wszystko w porządku , ale by było .....:-D:-D:-D;-);-);-):-):-):-)

reklama
Hej
Ja w piątek ide do swojej ginki :> już się nie moge doczekać i chyba już poznam płeć :) uwaga wydaje mi sie że dziewczynka ^.^ ciekawe czy mamusia wie lepiej od usg :D
Pozdrawiam

widze ze chlopaki gora u nas:) u mnie pewnie tez bedzie chlopak wiec z checia dolaczy sie do gangu:p

gratuluje wam dziewczyny i ciesze sie ze wszystko wporzadku:)

ja wczoraj bylam na wizycie zmienilam lekarza i ten chociaz sie mna interesuje zrobil wywiad dal witaminki i kazal zrobic badania nie tylko te podstawowe nie byl zadowolony z mojego pulsu..no zobaczmy co z tego wyniknie dobrze sie stalo ze tego mojego poprzedniego znow nie bylo bo ten wydaje sie lepszy:)26mam usg i mam nadzieje ze w koncu poznam plec:)

Pączuszki mam zagwostkę, pomóżcie proszę..

Otóż mam umówioną wizytę w 22/23 tygodniu i zastanawiam się czy to już czas na filmik 4D??
Czy może poczekać i zrobić za miesiąc??
Możemy sobie pozwolić na ten rarytas raz, bo to dość droga przyjemność (200zł), a za chwilę w III trymestrze zaczną się wizyty co 2tyg, a za każdą stówka.. więc trzeba trochę zacząć oszczędzać ;)

malinko, ja robię usg połówkowe właśnie w ok 21/22 tc razem z filmikiem, trzeba je zrobic między 18 a 22tc, myślę że większość z nas będzie robic ten filmik właśnie w tych tygodniach :) ja niestety płacę 250 zł :( stolica;/;/

reklama
malinko ...myślę że to dobry czas na filmik...a jak będziesz u lekarza to po prostu zapytaj czy teraz jest dobry moment czy może poczekać... mój gin akurat nie ma 3d/4d ale umówiliśmy się że mi powie kiedy powinnam się wybrać żeby wszystko było najfajniej i najlepiej widać:-)

Do góry