reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Cliffordek, gratulacje dużego chłopaka!!!

A ja dzisiaj po szybkiej wizycie: wg. badania wszystko ok, szyjka w porządku, posłuchałam serducha Fasola i umówiłam się na USG na środę rano. Już się nie mogę doczekać! Zobaczę moje maleństwo!!! Może upewnię się co do płci? Szkoda tylko, że małża nie będzie mogło być ze mną :-(

reklama
Hej,
Melduje się po kolejnej wizycie. Termin porodu bez zmian 02 marzec 2011, z dzieckiem wszystko ok waży 300g i będziemy mieli chłopca :)
Dostałam magnez 3 razy dziennie, gdyż brzuch mam twardy, wyniki badań wzorowe, szyjka ok. Nic tylko się cieszyć.
Teraz wyczekujemy na 20 października co by pooglądać małego w 3/4D.

DorisB no i kolejny marcowy chłopaczek;-) gratuluję:-)
Bosonóżka na takie wizyty chodzi się z wielką ochotą co? najważniejsze że wieści pozytywne i dzidzia ma się w brzuszku dobrze:-)

reklama
Do góry