reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Witam wszystkie drogie przyszłe mamy:) tak jak obiecałam piszę co i jak ( futrzakowa dziękuję za dobre słowo!) otóż dziś jest jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu , byłam na usg i moja fasolka ma 7mm :) i serducho biję 138u/min ...tak więc szczególnie zwracam się do kobiet które martwią się samym pęcherzykiem - będzie dobrze- tylko potrzeba czasu!!!

reklama
cliford gratuluje i zupelnie sie z toba zgadzam,pozytywne nastawienie i myslenie i wiara ze wszystko jest ok jest bardzo wazne:-)
Ja mam wizyte 27.07 ciekawe czy uslysze serduszko mojej fasolki :-) no i ciekawe na jaka polozna trafilam :-)

Witam wszystkie drogie przyszłe mamy:) tak jak obiecałam piszę co i jak ( futrzakowa dziękuję za dobre słowo!) otóż dziś jest jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu , byłam na usg i moja fasolka ma 7mm :) i serducho biję 138u/min ...tak więc szczególnie zwracam się do kobiet które martwią się samym pęcherzykiem - będzie dobrze- tylko potrzeba czasu!!!

gratulacje i duzo spokoju zycze

witaj uk!! ja bylam w klinice planowania rodziny potwierdzili ciaze i kazali mi zadzwonic do gp i sie z polozna umowic wiec spotkanie mam 10.08 a usg 26.10 a do tej pory robta co chceta....

Tak jest nie tylko w UK.
W Polsce, na NFZ ma sie 2 do 3 usg.
Jesli chodzi o polozna, to ja zmienilam w pierwszej ciazy. To nie jest tak, ze jest sie skazanym na jedna. Mi nie pasowala- znalazlam super inna...

No ale w sumie to co chcialabys wiedziec, skoro dziecka nawet nie bedzie dobrze widziec?
Jesli cos bedzie nie ok, pozostaja walk-in-clinic i pogotowie.

Mi sie to wlasnie wczoraj przydarzylo, spedzilam noc w szpitalu. Krwawilam i mialam dziwny bol. Zrobili mi absolutnie wszystkie badania, a rano usg. I wszystko jest ok.

cliford - cieszę się bardzo :-)

a ja mam kolejna wizytę w środę ...mam nadzieję zobaczyć coś więcej niż czarną małą kropeczkę ;-) no i że ginek wreszcie potwierdzi ciążę :-D

Widzę sporo dobrych wiadomości.
Ja po weekendzie mniej zestresowana jestem :)
I o wiele bardziej spokojna. Zaczęłam wdrażać pozytywne myslenie :)

Gratulacje dla potwierdzonych fasolek!

reklama
Do góry