cliford
Fanka BB :)
No to witam w klubie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staram sie nie martwic, ale chciałabym już miec pewność
to ja cie kochana pociesze bo ja do pierwszego usg musze czekac jeszcze 8 tygodni nawet lekarz mnie przez ten czas nie zbada tylko połozna za 6 tygodni bedzie i posłucha serduszko to wsio.......... i musze mysle pozytywnie a najlepiej nie msle tylko zyc tak jak do tej pory............. i tobie tez tak radze,a czas do nastepnej wizty szybko zleci zobaczyszScarletka, PINKA macie rację. nie ma się co martwić na zapas. trzeba mysleć pozytywnie. tylko jak ja wytrzymam te 2,5 tygodnia do następnej wizyty i gin????
to ja cie kochana pociesze bo ja do pierwszego usg musze czekac jeszcze 8 tygodni nawet lekarz mnie przez ten czas nie zbada tylko połozna za 6 tygodni bedzie i posłucha serduszko to wsio.......... i musze mysle pozytywnie a najlepiej nie msle tylko zyc tak jak do tej pory............. i tobie tez tak radze,a czas do nastepnej wizty szybko zleci zobaczysz