reklama
fajny ten żel, może gdybym nie miała położnej to bym sobie kupiła a tak to szkoda mi troche 1100 zl ... tak czy siak nam tyłki urwie więc czy mniej czy bardziej co za różnica...
tusenfryd18
Fanka BB :)
Doggi ale Cie filozoficzne mysli nad cudem tworzenia naszly. Ja to ostatnio przy bolesnych skurczach doszlam do wniosku, ze z kilka minut fajnego bzykanka jest tyle miesiecy cierpien i znojow, a pozniej odpowiedzialnosc na cale zycie.
o tym samym pomyślałam
Anapi takie przemyślenia jak ty to ja mam już od dnia kiedy dowiedziałam się ze będę mammi A ten mój stray to już myśli o kolejnych smrodkach !! Bo za duża różnica wieku nie moze byc o nie nie !! ZDURNIAŁ DZIAD !!
cud tworzenia cud narodzin ......
A mąż zacznie się głebiej nad tym zastanawiać jakjuż Ola będzie na świecie....nie to że źle Wam życzę ale zapał szybciutko mija na drugie dziecię kiedy noc jest nie przespana a żonka nie ma czasu na przytulaski.
Ale kto wie kto wie nie będę krakać.
fajny ten żel, może gdybym nie miała położnej to bym sobie kupiła a tak to szkoda mi troche 1100 zl ... tak czy siak nam tyłki urwie więc czy mniej czy bardziej co za różnica...
Na 19 mam usg i mój dr kazał mi wypić kilka litrów wody przed wizytą i nie zrobić siku tak aby pęcherz był pełny bo on będzie badał bliznę po cc.Zastanawiam sie jak mam to zrobić skoro ja biegam do wc co pół godziny.
czy on zwariował???? A już chyba długi czas minął od ostatniej cesarki to po co takie badanie????
cinamon
Fanka BB :)
Minęły 4 lata ale wtedy Jasiek został wyszarpnięty i cięcie nie było takie zwyczajne bo robione na szybko i dużo większe niż być powinno.
Ja już ze stresu wypiłam od rana 2 litry wody ale zdążyłam wysikać chyba już nawet więcej A nie wyobrażam sobie tego usg bo jak mi dociśnie do pęcherza tym urządzeniem to nie wiem czy nie zostawię mokrej plamy na łóżku
Ja już ze stresu wypiłam od rana 2 litry wody ale zdążyłam wysikać chyba już nawet więcej A nie wyobrażam sobie tego usg bo jak mi dociśnie do pęcherza tym urządzeniem to nie wiem czy nie zostawię mokrej plamy na łóżku
reklama
Minęły 4 lata ale wtedy Jasiek został wyszarpnięty i cięcie nie było takie zwyczajne bo robione na szybko i dużo większe niż być powinno.
jak coś, to sam chciał ;-)