reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Anapi takie przemyślenia jak ty to ja mam już od dnia kiedy dowiedziałam się ze będę mammi :p A ten mój stray to już myśli o kolejnych smrodkach !! Bo za duża różnica wieku nie moze byc o nie nie !! ZDURNIAŁ DZIAD !!

reklama
fajny ten żel, może gdybym nie miała położnej to bym sobie kupiła a tak to szkoda mi troche 1100 zl ... tak czy siak nam tyłki urwie więc czy mniej czy bardziej co za różnica...

Na 19 mam usg i mój dr kazał mi wypić kilka litrów :szok: wody przed wizytą i nie zrobić siku tak aby pęcherz był pełny bo on będzie badał bliznę po cc.Zastanawiam sie jak mam to zrobić skoro ja biegam do wc co pół godziny.

Kilka litrów??????????? :szok: Wow, Cinamonku wpółczuję, dla mnie byłoby to nie do zrealizowania... I to jeszcze przetrzymać w sobie...

Cinamon - ojoj współczuję. Ja na cały dzień piję 2 litry... w każdym razie powodzonka na usg - daj znać po badaniu!

Cinamon, no ponoć do zbadania blizny musi być pełny pęcherz ;) Ja tego nie wiedziałam przed połówkowym a szkoda, bo bym przed wizytą nie sikała ;) Hehe. Powodzenia :)

Doggi ale Cie filozoficzne mysli nad cudem tworzenia naszly. Ja to ostatnio przy bolesnych skurczach doszlam do wniosku, ze z kilka minut fajnego bzykanka jest tyle miesiecy cierpien i znojow, a pozniej odpowiedzialnosc na cale zycie.

:-Do tym samym pomyślałam:-D

Anapi takie przemyślenia jak ty to ja mam już od dnia kiedy dowiedziałam się ze będę mammi :p A ten mój stray to już myśli o kolejnych smrodkach !! Bo za duża różnica wieku nie moze byc o nie nie !! ZDURNIAŁ DZIAD !!

cud tworzenia cud narodzin ......
A mąż zacznie się głebiej nad tym zastanawiać jakjuż Ola będzie na świecie....nie to że źle Wam życzę ale zapał szybciutko mija na drugie dziecię kiedy noc jest nie przespana a żonka nie ma czasu na przytulaski.
Ale kto wie kto wie nie będę krakać.

fajny ten żel, może gdybym nie miała położnej to bym sobie kupiła a tak to szkoda mi troche 1100 zl ... tak czy siak nam tyłki urwie więc czy mniej czy bardziej co za różnica...
:-D:-D:-D

Na 19 mam usg i mój dr kazał mi wypić kilka litrów :szok: wody przed wizytą i nie zrobić siku tak aby pęcherz był pełny bo on będzie badał bliznę po cc.Zastanawiam sie jak mam to zrobić skoro ja biegam do wc co pół godziny.

czy on zwariował????:szok: A już chyba długi czas minął od ostatniej cesarki to po co takie badanie????

Minęły 4 lata ale wtedy Jasiek został wyszarpnięty i cięcie nie było takie zwyczajne bo robione na szybko i dużo większe niż być powinno.
Ja już ze stresu wypiłam od rana 2 litry wody ale zdążyłam wysikać chyba już nawet więcej :-D A nie wyobrażam sobie tego usg bo jak mi dociśnie do pęcherza tym urządzeniem to nie wiem czy nie zostawię mokrej plamy na łóżku :-D

reklama
Minęły 4 lata ale wtedy Jasiek został wyszarpnięty i cięcie nie było takie zwyczajne bo robione na szybko i dużo większe niż być powinno.
Ja już ze stresu wypiłam od rana 2 litry wody ale zdążyłam wysikać chyba już nawet więcej :-D A nie wyobrażam sobie tego usg bo jak mi dociśnie do pęcherza tym urządzeniem to nie wiem czy nie zostawię mokrej plamy na łóżku :-D

:-D jak coś, to sam chciał ;-)

Do góry