mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
mysia - no dokładnie, Twoja córeczka ma jeszcze troszkę czasu na przyjście na świat ale wiesz to nigdy nie wiadomo w końcu to od nas niezależne tylko od naszych małych Skarbów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie dało rady. Mąż wczoraj wieczorem podjechał do mojej koleżanki ze zwolnieniem, już nawet nie wiem o której godzinie zapakował się do wanny, żeby "odmoczyć swoje diabelskie ciało" i.... zanim się wymoczył to ja zasnęłam w kremie do stóp w dłoni... Tak się doczekałam Dzisiaj się dowiedziałam, że ze 2 godziny się tak moczył (książkę skubany czytał i do żonki się nie spieszył ). Dzisiaj na pewno nie urodzę :-/Iza to pochodź jutro troszkę, potem męża pomolestuj i może akurat córcia zechce jutro wyjść w dzień mamy ;-)