reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

kat, nie taka spora ta róznica wagowa. w końcu Twoja kruszynka od mojej prawie dwa tyg młodsza (mo wg usg 22t 2d). Mój mały dwa tyg. temu ważył 380 g a dziś już 510 g. Jak one szybko rosną:)
W ogóle b. gratuluję Ci córeczki, a imię wybrałaś prześliczne!! Kornelia, możecie też do niej mówić Nelka:))

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Dziewczyny! :-)

Misialinko, Gratuluję córeczki! Malwinka jest śliczna! Taka delikatna... :-) Cieszę się, że Twoje obawy okazały się niepotrzebne - może teraz, kiedy to już połowa ciąży i wszystko gra - łatwiej Ci będzie myśleć pozytywnie i się tak nie martwić :happy:

Andariel, gratuluję zdrowego synusia!!! :-)

Kat, tak myślałam, że to Ty jeszcze z nami miałaś połówkowe ;-) Gratuluję córci!

Emiolka, kolejny chłopak :-) Gratuluję Mariuszka! :-D

Aestima, baaaardzo się cieszę, że wszystko z Mieszkiem w porządku! A Ty dbaj o siebie! Mam nadzieję, że szybko uda się ogarnąć anemię :-)

Forever, Karowa ofkors ;)
Oszczędzaj się Babo, bo kopa w zadek dostaniesz! Zwolnienie to do szefa, a nie do kalendarza! Uważaj na siebie!

Kat, gratuluję córeńki :) Z przeczuciami w ciąży, to miałam dokładnie tak samo :) Zdjęcia super, szkoda, ze takie malutkie... Na tym pierwszym fajnie buzię widać :)

A ja Ci powiem ,że nie dziwię się sama bym z pewnością przegadała z Tobą nie jedną godzinę...masz coś w sobie takiego po prostu.Swoim sposobem bycia, otwartością i chęcią pomocy innym wzbudzasz w ludziach zaufanie...tak mi się wydaje.
Dzięki :* Wzajemnie :)

Właśnie tak obserwuję wagę maluchów i w 20/21 tygodniu wszystki mniej więcej 370-390g. Ja mam w poniedziałek, to będzie 19t5d, więc powinno być podobnie - zobaczymy :)

Ostatnia edycja:
No to teraz o nas... Mało brakowało, a byśmy się spóźnili. Na po ciąg :-p Ale się udało :-)
Co ja będę dużo pisać... same zobaczcie, jak dumnie prezentuje sprzęt, opierając nóżkę o łożysko... ;-)
3D_4a.jpg

:-):rofl2::-)

A więc jest Edgar :-D Zdrowiutki, wszyściutko w porządku, jesteśmy dumni i szczęśliwi :-D Wiek wg OM niemal idealnie pokrywa się z tym, na co wskazywały wczorajsze parametry. tylko nogi chłopak ma dłuższe, niż standardowy maluch w jego wieku, ale dr spojrzał na Tatusia Fasolka i powiedział, że się nie wyprze - młody będzie wysoki po nim :-D A wagowo - 469g.
Aaale jestem szczęśliwą mamusią :-D W sumie wiedziałam przecież, że wszystko będzie ok, ale teraz to mnie chyba już nic nie skłoni ku negatywnym myślom :-) teraz kompletujemy wyprawkę do końca i z niecierpliwością czekamy na naszego synka :-)
A to kilka fotek buziulki - pyzunia mojego :-) Niziutko miał mordeczkę, ciężko było się dostać ;-)
3D_5a.jpg3D_9a.jpg3D_1a.jpg3D_6a.jpg

Zołza -nareszcie!!!!!!! :-)
Gratulacje!!!!!
No i sprzęt zaprezentowany na 1 fotce pierwsza klasa!!!!! Aż moja Julcia mnie kopnęła jak zobaczyłam!!!!
Ty chyba od samego początku czułaś że to chłopiec???

Doris, może nie od początku, ale już dłuższy czas odruchowo chciałam mówić do brzuszka "synuś" :-) Więc ciąża wyzwala intuicję nawet u takich, jak ja, które nigdy nie mają przeczuć ;-) Hi hi hi, pozdrowienia dla Julci ;-) Synuś jest dumny - właśnie dostałam kuksańca - pewnie z radości ;-)

Zebrra, dzięki :-D No genialnie się zaprezentował, prawda? :-D

Ale mi się paszcza cieszy cały czas :-D :-)

Zołza...ale się cieszę że wszystko w porządku i że synuś zdrowiutki...a jak ma się taki sprzęt to trzeba sie nim pochwalić...buziaki dla Was :*

reklama
Do góry