reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Andariel - gratulacje!!!!
Dzastina222
Czekam..
Andariel ja również gratuluję parki
Ja z kolei marze o córeczce... póki co czekam cierpliwie na usg... może już wstydniś pokaże co ma między nogami na 100 %
Aestima fajnie że byłaś u lekarza i jesteś już spokojna... ja mam miec wizytę 3-go i to bedzie 4 tydzień od odstatniej wizyty i też już powoli na głowe dostaję bo tak mi się ten czas dłuży cholernie!!! A to jesze tydzień
Ja z kolei marze o córeczce... póki co czekam cierpliwie na usg... może już wstydniś pokaże co ma między nogami na 100 %
Aestima fajnie że byłaś u lekarza i jesteś już spokojna... ja mam miec wizytę 3-go i to bedzie 4 tydzień od odstatniej wizyty i też już powoli na głowe dostaję bo tak mi się ten czas dłuży cholernie!!! A to jesze tydzień
Setana, śliczne!!! ja następne (po 30 tyg????) na pewno też zrobię w 3dAgata trzymam kciuki żeby jutrzejsza powtórka badań wyszła zdecydowanie lepiej!
Wracając do usg 3d/4d czy warto, to w końcu wkleje Wam fotki mojego Promyczka, co prawda są bardzoooo nieaktualne, bo to z usg genetycznego (13tc) ale możecie same zobaczyć czy warte.
Zobacz załącznik 321638Zobacz załącznik 321637Zobacz załącznik 321639
Na usg połówkowe też idę na 3d/4d już się nie mogę doczekać :-)
no więc tak: Ciśnienie miałam chyba wysokie bo sam lekarz mi powiedział że mam sie tak nie denerwować bo napewno to wpływa na dziecko...ale dzidzia nasza zdrowa...waży 375 g...wszystko ma na swoim miejscu, nóżki, rączki, buzia śliczna, nie ma żadnego rozszczepu podniebienia czego się też panicznie bałam, serduszko bije i wszystko jest w normie...zdrowa jak ryba...no i truskaweczka pozostanie truskaweczką...czyli to nasza mała księżniczka malwinka...mam 13 minutowy filmik...lekarz powiedział że jest z niej niezła baletnica bo nie umiała na chwile być nieruchomo...cały czas się wierciła i fikała koziołki...niesamowite...jestem mega szczęsliwa
Zobacz załącznik 321758 zdjecie zrobiłam komórką i zatrzymałam filmik...nie mogę pokapowac jak z tego zrobić zdjęcie
gratulacje!!!
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Andariel gratulacje siusiaka
Aestima no niestety przy cholestazie takie wlasnie objawy, m.in. swedzenie stop. Pewnie masz do zrobienia proby wątrobowe bo cholestaza to zastój zółci jej zwiekszone stezenie w org. Jednak dobrze, ze z dzidziusiem wszystko ok
Misialinka suuper ze dziewczynka, sliczne zdjecie. gratki
Aestima no niestety przy cholestazie takie wlasnie objawy, m.in. swedzenie stop. Pewnie masz do zrobienia proby wątrobowe bo cholestaza to zastój zółci jej zwiekszone stezenie w org. Jednak dobrze, ze z dzidziusiem wszystko ok
Misialinka suuper ze dziewczynka, sliczne zdjecie. gratki
Ostatnia edycja:
reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
Gratulacje dziewczyny:-)
Misialina ale fajnie zrobiłaś to ujęcie.
Misialina ale fajnie zrobiłaś to ujęcie.