reklama
madzia128
Fanka BB :)
MamaWikusi i Isis- &&&&&
I za inne niewpisane wizytujace rowniez &&&&& :-)
I za inne niewpisane wizytujace rowniez &&&&& :-)
Palindromea
Powodzenia dzisiaj &&&&
aguska24mir
mama Pawełka :)
ja tez mocno trzymam &&&&&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty
mama wikusi2010
Hej. Ja już po wizycie. Spędziłam tam 2h Najpierw USG. "MAŁA'' waży 2052g z pomiarów usg wychodzi 33t-33t5d. Średnia z pomiarów 33t1d. Jak to gin określił ''rodzi Pani duże dzieci'' Na 100000% bedzie cc wstepnie 20-24.05 Na następnej wizycie ustalimy datę. Później badanie gin, szyjka długa twarda odpowiednio uformowana.
A na koniec ktg.... Zapis: najpierw płaski... później pikała maszyna, zapis przerywany a później wysokie tętno... Tak nas przestraszyła że chyba z godzinę leżałam pod ktg.. A było tak że mała spała... (zapis ciągły) później wstała i uciekła od zapisu... a jak już zaczeła brykać to tętno miała podwyższone... Ale gin mnie uspokoił że taki zapis w takich sytuacjach jest normalny. Ale w razie ''w'' gdyby coś mnie zaniepokoiło mam jechać na ip.
Za tydzień KTG u gina i później umawiamy się na kolejną wizytę. Niby gin mnie uspokoił ale jakas taka rozbita przez to ktg chodzę :/
A na koniec ktg.... Zapis: najpierw płaski... później pikała maszyna, zapis przerywany a później wysokie tętno... Tak nas przestraszyła że chyba z godzinę leżałam pod ktg.. A było tak że mała spała... (zapis ciągły) później wstała i uciekła od zapisu... a jak już zaczeła brykać to tętno miała podwyższone... Ale gin mnie uspokoił że taki zapis w takich sytuacjach jest normalny. Ale w razie ''w'' gdyby coś mnie zaniepokoiło mam jechać na ip.
Za tydzień KTG u gina i później umawiamy się na kolejną wizytę. Niby gin mnie uspokoił ale jakas taka rozbita przez to ktg chodzę :/
teri114
mamawikusi gratuluje jej to już 2 kg przebiła Twoja ''MAŁA'' ale chyba teraz już taka waga będzie po wizytach a dopiero było 500g to już zapisy robią ciekawe czy ja będę mieć w czwartek zapis skoro gin mówi że wszystko w porządku to trzeba mu wierzyć że tak jest
Korba32
MamaWikusi, Jaka rewelacja , ponad 2kg , super, że mała dobrze się rozwija, bardzo Ci gratuluję
Zazdroszczę Ci że wiesz ile maleństwo waży, ja cały czas myśle ile moja może ważyć:-)
Nie martw się kochana, skoro gin mówi że jest ok to głowa do góry, a jeśli faktycznie coś Cię zaniepokoi to jedź nie zastanawiaj się!!! Cieszę się razem z Tobą ;-)
Zazdroszczę Ci że wiesz ile maleństwo waży, ja cały czas myśle ile moja może ważyć:-)
Nie martw się kochana, skoro gin mówi że jest ok to głowa do góry, a jeśli faktycznie coś Cię zaniepokoi to jedź nie zastanawiaj się!!! Cieszę się razem z Tobą ;-)
reklama