reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziękuje za kciuki i również trzymam za dzisiejsze wizyty ;-)

Mam na 17.40 ale pewnie bedzie opóznienie wiec odezwe sie wieczorkiem ;-)

Hej. Ja już po wizycie. Spędziłam tam 2h:szok: Najpierw USG. "MAŁA'' waży 2052g:shocked2: z pomiarów usg wychodzi 33t-33t5d. Średnia z pomiarów 33t1d. Jak to gin określił ''rodzi Pani duże dzieci'' Na 100000% bedzie cc wstepnie 20-24.05 Na następnej wizycie ustalimy datę. Później badanie gin, szyjka długa twarda odpowiednio uformowana.
A na koniec ktg.... Zapis: najpierw płaski... później pikała maszyna, zapis przerywany a później wysokie tętno... Tak nas przestraszyła że chyba z godzinę leżałam pod ktg.. A było tak że mała spała... (zapis ciągły) później wstała i uciekła od zapisu... a jak już zaczeła brykać to tętno miała podwyższone... Ale gin mnie uspokoił że taki zapis w takich sytuacjach jest normalny. Ale w razie ''w'' gdyby coś mnie zaniepokoiło mam jechać na ip.
Za tydzień KTG u gina i później umawiamy się na kolejną wizytę. Niby gin mnie uspokoił ale jakas taka rozbita przez to ktg chodzę :/

mamawikusi gratuluje jej to już 2 kg przebiła Twoja ''MAŁA'' :szok: ale chyba teraz już taka waga będzie po wizytach a dopiero było 500g :sorry2: to już zapisy robią ciekawe czy ja będę mieć w czwartek zapis :dry: skoro gin mówi że wszystko w porządku to trzeba mu wierzyć że tak jest :tak:

MamaWikusi, Jaka rewelacja , ponad 2kg , super, że mała dobrze się rozwija, bardzo Ci gratuluję :tak::tak::tak:

Zazdroszczę Ci że wiesz ile maleństwo waży, ja cały czas myśle ile moja może ważyć:-)

Nie martw się kochana, skoro gin mówi że jest ok to głowa do góry, a jeśli faktycznie coś Cię zaniepokoi to jedź nie zastanawiaj się!!! Cieszę się razem z Tobą ;-)

reklama
Do góry