reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Gratuluję dziewczyny wspaniałych wizyt!!!

Dorotka - widok boski! Potrójne szczeście! Wspaniale!!!

Sara, Motylek -nie martwcie się, ja też często odczuwam 'niedosyt' po wizytach. Zazwyczaj jestem pod takim wrażeniem dzieciątka, że zapominam zapytać o nurtujące mnie sprawy... Najważniejsze, że z maleństwami wszystko dobrze :).

Ja juz po wizycie : Dziekuje za kciuki, bardzo sie przydaly :)
Wiec tak moja dzidzia ma 69.9mm. anatomia, czaszka, kosc nosowa, zoladek, pecherz, konczyny prawidlowe!
Przeziernosc 1,2mm wiec jaknajbardziej ok. czynnosc serduszka 150ud/min. Widzialam jak sie rusza, wklada paluszki do buzi, skacze poprostu cudowne uczucie :D 12tyg3dz 001.jpg Na zdjeciu 3 ma noge na noge wiec moze to pannica? :D

Ostatnia edycja:
Bardzo się cieszę Ona !!!!! :) :) :) Super , ze wszystko w porządku !!!! Pytanko malutkie - masz jeszcze te plamienia??? Kurde mi się cały czas zdarzają i sie cały czas martwię :(

A Dzidzia Twoja DUŻAAAA :)

Ona-to-ma Gratuluje wspanialej dzidzi!! zdjęcie super i taka duża! Pozostalym Mamom również gratuluje udanych wizyt :-) Trzymam kciuki za te oczekujące na wizytę i za siebie też ;-)jutro mamy powtórke usg genetycznego.
Natis widok niesamowity tylko jakoś do mnie jeszcze nie dociera :szok::-)

Ten dział jest chyba najprzyjemniejszym - jak czytam takie dobre wieści to dodaje mi to optymizmu i nadzieji że wszystko idzie w dobrym kierunku :-):-):-)

reklama
Dziekuje :)
MatkaEwa jeszcze z 2 dni temu mialam, ale juz coraz mniej. Teraz juz czysto. Tylko z tego co widzialam na Twoim usg to Ty mialas odrobine wiecej tego plynu niz ja, a ja plamilam ponad 3 tyg wiec nie stresuj sie :) gin Ci mowil ze nie masz sie czym stresowac. Juz wiesz co to jest, wiesz ze to nie krew ani nic takiego tylko plyn ktory MUSI wyplynac i gdy tak sie dzieje to jest w najlepszym porzadku :) Dodam jeszcze ze czasami mialam go naprawde bardzo duzo, ale ja widac tak wlasnie mialo byc.

Do góry