reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Isis, gratki :) To już też może dosłownie odliczać :) Trochę Wam zazdroszczę, że znacie dokładne daty rozwiązania i możecie się nastawić. Wiadomo, może coś szybciej się zacząć ale no i tak mniejsze wypatrywanie niż czekanie sn..

Isis jak ja lubię dobre wieści:))) co do KTG to fajnie, też chciałabym posłuchać serduszka Małego...

Jej dziewczyny jak Wam już mało czasu zostało:))))))

Isis - gratuluję wizyty i ustalonego wstępnie terminu - też zazdroszczę , ze wiecie kiedy to nastąpi . Ja mam wielką nadzieję , ze Dzidek nie przesiedzi terminu w brzuszku .

Isis, gratuluję wizyty. Moja gin nie robi KTG, tylko troszkę puszcza dźwięku przy badaniu. Miałam tylko w szpitalu - też mi się strasznie dłużyło. Zwłaszcza, ze sprzęt trzeba było wyciszać, bo inaczej Mikołaj się kręcił i badanie było niewiarygodne (więc i posłuchać się nie dało). Ale najważniejsze, że badanie wyszło u Was bardzo dobrze :happy2:

Współczuję Clotrimazolu - też mam. Gin mi mówiła, że jak już się złapie w ciąży infekcje, to choćby nie wiem co będzie nawracała aż do końca :dry: U mnie najgorsze jest to, że rano jak już "wypływa" lek to cała wkładka, a czasem nawet majtki są mokre, jakbym się zsikała :zawstydzona/y: (macie coś takiego?). Ale wolę już to niż Nystatynę - też żółty kolor mnie dobijał.

Kto dziś wizytuje? Komu pokciukować?

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, pierwszych ktg - trzymam kciuki za kolejne!

Isis, Palindromea niestety tak jest - infekcję w ciąży jedynie się zaleczy, a nie wyleczy. Ja wczoraj też musiałam sobie zaaplikować globulkę, bo swędzenie już wyczułam.

Ja dzisiaj jestem po wizycie. Usg nie miałam. Pomacała mnie troszkę. Wszytsko ok :) Następna wizyta 14 maja. Mam iść wcześniej do szpitala na KTG

reklama
Do góry