reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Isis, gratki :) To już też może dosłownie odliczać :) Trochę Wam zazdroszczę, że znacie dokładne daty rozwiązania i możecie się nastawić. Wiadomo, może coś szybciej się zacząć ale no i tak mniejsze wypatrywanie niż czekanie sn..

Isis jak ja lubię dobre wieści:))) co do KTG to fajnie, też chciałabym posłuchać serduszka Małego...

Jej dziewczyny jak Wam już mało czasu zostało:))))))

Isis - gratuluję wizyty i ustalonego wstępnie terminu - też zazdroszczę , ze wiecie kiedy to nastąpi . Ja mam wielką nadzieję , ze Dzidek nie przesiedzi terminu w brzuszku .

Isis, gratuluję wizyty. Moja gin nie robi KTG, tylko troszkę puszcza dźwięku przy badaniu. Miałam tylko w szpitalu - też mi się strasznie dłużyło. Zwłaszcza, ze sprzęt trzeba było wyciszać, bo inaczej Mikołaj się kręcił i badanie było niewiarygodne (więc i posłuchać się nie dało). Ale najważniejsze, że badanie wyszło u Was bardzo dobrze :happy2:

Współczuję Clotrimazolu - też mam. Gin mi mówiła, że jak już się złapie w ciąży infekcje, to choćby nie wiem co będzie nawracała aż do końca :dry: U mnie najgorsze jest to, że rano jak już "wypływa" lek to cała wkładka, a czasem nawet majtki są mokre, jakbym się zsikała :zawstydzona/y: (macie coś takiego?). Ale wolę już to niż Nystatynę - też żółty kolor mnie dobijał.

Kto dziś wizytuje? Komu pokciukować?

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, pierwszych ktg - trzymam kciuki za kolejne!

Isis, Palindromea niestety tak jest - infekcję w ciąży jedynie się zaleczy, a nie wyleczy. Ja wczoraj też musiałam sobie zaaplikować globulkę, bo swędzenie już wyczułam.

Ja dzisiaj jestem po wizycie. Usg nie miałam. Pomacała mnie troszkę. Wszytsko ok :) Następna wizyta 14 maja. Mam iść wcześniej do szpitala na KTG

reklama
Do góry