reklama
Korba32
Fanka BB :)
Marcysiowa, Cieszę się, że dziewczynki równo i ładnie rosną... ze szpitalem dziewczyny mają rację, ale Ciebie też rozumiem --też nie chciałam iść. Czyli czeka Cię to co nas --"sterydy" Ja dostawałam w żyłę dwie dawki. Trzymaj się kochana i mam nadzieję , że szybciutko Was wypuszczą---CZEKAMY!!! Dawaj proszę jakoś znać nam na forum, żebyśmy wiedziały , że wszystko jest OK Buziaki jesteśmy z Wami !!!!!
madzia128
Marcysiowa lepiej dmuchać na zimne i iść na parę dni do szpitala - to dla dziewczynek :-) I nie zapomnij telefonu lub laptopa, żeby mieć z nami kontakt
Kingusia91
Marcysiowa mam nadzieję że szybko wypuszczą Cie do domku, najważniejsze że z dziewczynkami wszystko dobrze.
DzikaBez
marcysiowa- gratuluję, dziewczyny całkiem duże i takie równe a ostatnio czasem Ala nie była większa? Szpital w Twoim stanie da duzo więcej pewności, moja koleżanka niedawno też była z bliźniakami i dla pewności woleli jej podać sterydy choć też nic większego się nie działo, trzymam kciuki żeby was jak najkrócej potrzymali
Zaraz zapakuje netbooka i ładowarkę, żeby być z wami w stałym kontakcie. Poza tym spakuje książki, krzyżówki i coś jeszcze, żeby z nudów nie paść. Mam nadzieję, że ktoś fajny w pokoju mi się trafi.
Dzikabez ostatnio Ala była większa. Masz dobrą pamięć.
Dzikabez ostatnio Ala była większa. Masz dobrą pamięć.
Ostatnia edycja:
Paulunia8713
Marcysiowa trzymam mocno kciuki, żebyś szybko wyszła do domku. Teraz dziewczynki są najważniejsze
reklama
marcysiowa: kciukasy za krótki pobyt w szpitalu &&&&&&&&&&&&&&&
isis: gratki synulka, mamawikusi : tobie dużej kobitki
Ja jutro idę na badania krwi i moczu. Całą listę od gin mam, więc pewnie pół wypłaty tam zostawię...
isis: gratki synulka, mamawikusi : tobie dużej kobitki
Ja jutro idę na badania krwi i moczu. Całą listę od gin mam, więc pewnie pół wypłaty tam zostawię...
Ostatnia edycja: