reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

MARCYSIOWA - Kochana trzymam kciuki, żeby Cię szybko wypuścili... lepiej dmuchać na zimne, a Ty nosisz dwa Skarby pod serduszkiem, więc musisz podwójnie uważać... :tak:
Duże Twoje dziewczynki, super!!!

reklama
Marcysiowa, Cieszę się, że dziewczynki równo i ładnie rosną... ze szpitalem dziewczyny mają rację, ale Ciebie też rozumiem --też nie chciałam iść. Czyli czeka Cię to co nas --"sterydy" Ja dostawałam w żyłę dwie dawki. Trzymaj się kochana i mam nadzieję , że szybciutko Was wypuszczą---CZEKAMY!!! Dawaj proszę jakoś znać nam na forum, żebyśmy wiedziały , że wszystko jest OK:tak: Buziaki jesteśmy z Wami !!!!!

marcysiowa- gratuluję, dziewczyny całkiem duże i takie równe a ostatnio czasem Ala nie była większa? Szpital w Twoim stanie da duzo więcej pewności, moja koleżanka niedawno też była z bliźniakami i dla pewności woleli jej podać sterydy choć też nic większego się nie działo, trzymam kciuki żeby was jak najkrócej potrzymali

Zaraz zapakuje netbooka i ładowarkę, żeby być z wami w stałym kontakcie. Poza tym spakuje książki, krzyżówki i coś jeszcze, żeby z nudów nie paść. Mam nadzieję, że ktoś fajny w pokoju mi się trafi.

Dzikabez ostatnio Ala była większa. Masz dobrą pamięć.

Ostatnia edycja:
reklama
marcysiowa: kciukasy za krótki pobyt w szpitalu &&&&&&&&&&&&&&&

isis: gratki synulka, mamawikusi : tobie dużej kobitki :tak:

Ja jutro idę na badania krwi i moczu. Całą listę od gin mam, więc pewnie pół wypłaty tam zostawię... :confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry