reklama
Anusia wieeelkie gratulacje)) to już prawie 2 kg)) super!
Anilek też tak mam, przez te kilka miesięcy unikałam kropli do nosa i stosowałam tylko sól morską, ale nie wiele to pomagało:/ dlatego wczoraj w końcu kupiłam krople (Otrivin), na noc zaaplikowałam po kropelce do każdej dziurki i... cała noc przespana! Moja DR powiedziała, że jak rzeczywiście potrzeba to raz dziennie nie zaszkodzi zakropić normalnymi kroplami więc....
Anilek też tak mam, przez te kilka miesięcy unikałam kropli do nosa i stosowałam tylko sól morską, ale nie wiele to pomagało:/ dlatego wczoraj w końcu kupiłam krople (Otrivin), na noc zaaplikowałam po kropelce do każdej dziurki i... cała noc przespana! Moja DR powiedziała, że jak rzeczywiście potrzeba to raz dziennie nie zaszkodzi zakropić normalnymi kroplami więc....
ewelina19820711
Fanka BB :)
Anusia-super, duży chłopisko nie ma co!
mama wikusi2010
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Anusia jaki już duży twój synek )
Dziewczyny jeżeli chcecie aby wasze wizyty były umieszczone w wątku z wizytami to prosze o dane na pw
Dziewczyny jeżeli chcecie aby wasze wizyty były umieszczone w wątku z wizytami to prosze o dane na pw
Kingusia91
Anusia wow jaki duży synuś :-) gratuluje :-)
Ja też dzisiaj wizytuje, proszę o kciuki a sama trzymam za resztę wizytujących :-)
Ja też dzisiaj wizytuje, proszę o kciuki a sama trzymam za resztę wizytujących :-)
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Anusiakanusia, jak fajnie się czyta taki psot z samego ranka ! Chyba Sebastian jest największy jak na razie
Za dzisiejsze wizyty, jeżeli ktoś wizytuje bo w kalendarzyku nikogo nie ma, trzymam kciuki !
tak, w sumie potwierdziły się wyniki z USG z 21tyg, gdzie wychodził 2 tyg większy niż z OM.. Trochę mnie to przeraża, że bedzie bardzo duży a ja planuję rodzić SN i to bez znieczulenia ambitnie Może choć urodzę troszkę wcześniej.. fanie by było choćby w połowie maja Przewidywany termin porodu według tego USG to 18 maja :O ale wiadomo, że to nie mjarodajne.. Z OM mam na 2/3 czerwca z USG w 8tyg na 26 maja.
Trzymam kciuki za dziewczyny dziś wizytujace. Natis- szczególnie za Ciebie
reklama
martam&m
anusiakanusia ja mam termin z OM na 3 czerwca, z usg na 27 maja a mój mały ma już 1750 g i jestem przerażona i jeszcze moja gin mowi mi wczoraj na wizycie, że ostatnio rodzą się same duże dzieci i dziś było "maleństwo" 4800 A ja też chciałabym rodzić naturalnie :-) zobaczymy jakie będą te nasze maluszki :-)