reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
My juz po USG :) po poludniu tak kiepsko sie czułam ze prawie odwolalam wizytę, w końcu jednak z pomocą nospy doszłam do siebie i pojechaliśmy :)

Sebastian zdrowy i duży, średnia z USG wyszła 31tydz3d, czyli 2 tygodnie większy niż wynika z OM. Waży 1650g! Podgladalismy troszkę w 3d także ale maluch strasznie wtulal sie w ścianek macicy i było cieżko :) nie chciałam go bardzo męczyć więc daliśmy spokój :) oj, tak sie cieszę, ze wszystko ok! Acha, leży już główka w dół i kopie w żebra ;) dzięki za kciukasy dziewczynki!! :*

aniusiakaniusia: superowo!!!

Dziewczyny czy wy też macie non stop (a szczególnie nocą) przytkany nos i sapiecie jak parowóz? BO JA TAK!!! Nie dość, że coraz większa, to jeszcze sapię i dyszę... :szok::-(

aniusiakaniusia: superowo!!!

Dziewczyny czy wy też macie non stop (a szczególnie nocą) przytkany nos i sapiecie jak parowóz? BO JA TAK!!! Nie dość, że coraz większa, to jeszcze sapię i dyszę... :szok::-(

Ja tak mam od dawna. To objaw opuchniętych błon śluzowych w nosie. Kolejna ciążowa przyjemność. :baffled:

My juz po USG :) po poludniu tak kiepsko sie czułam ze prawie odwolalam wizytę, w końcu jednak z pomocą nospy doszłam do siebie i pojechaliśmy :)

Sebastian zdrowy i duży, średnia z USG wyszła 31tydz3d, czyli 2 tygodnie większy niż wynika z OM. Waży 1650g! Podgladalismy troszkę w 3d także ale maluch strasznie wtulal sie w ścianek macicy i było cieżko :) nie chciałam go bardzo męczyć więc daliśmy spokój :) oj, tak sie cieszę, ze wszystko ok! Acha, leży już główka w dół i kopie w żebra ;) dzięki za kciukasy dziewczynki!! :*

Gratuluje dużego zdrowego synusia!!

Kciuki za dzisiaj kobietki!!!

Anusiakanusia, jak fajnie się czyta taki psot z samego ranka ! Chyba Sebastian jest największy jak na razie :)

Za dzisiejsze wizyty, jeżeli ktoś wizytuje bo w kalendarzyku nikogo nie ma, trzymam kciuki !

reklama

Gratuluje dobrych wiesci i duzego synka:-)

&&&&& za dzisiejsze wizytujace-czekamy na relacje

Do góry