reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Bylam wczoraj wieczorem na wizycie. Gin potwierdził po raz 3 że to córeczka. Ma dlugie nozki bo z kosci udowej wychodzi 28 tydzien :D Glowka odpowida 25 tygodniowi. Poza tym pieknie ziewala i sie krecila :)
Nie wiem ile mierzy czy wazy, to bylo tylko krotkie podgladniecie coreczki. Powazne Usg mam miec okolo 32 tyg.
Wyniki krwi mi sie poprawily, nie mam juz anemii uffff, mocz i glukoza tez ok.
Szyjka miekka ale nie skrocila sie wiec nie ma potrzeby lezec plackiem :)

Nastepna wizyta za miesiac

reklama
Wenusjanka jak mus to mus. Trzymam kciuki, żeby szybko Ci zleciały te dni... ważne, że z maluszkiem wszystko jest ok.

Teri gratuluje drinkowania! Dobrze, że masz juz to za sobą! :-)

Dzikabez super, że wszystko w porządku z malutką

MatkaEwa dobrze, ze wszystko w porządku, a wyniki poprawisz :-) też biorę femibion II i lepiej się po nich czuję, bo wczęsniej brałam matruelle i była masakra... :-(

NikaMD fajnie, ze mogłaś popatrzeć na swoją długonogą kruszynkę!!! :-)

Ja mam usg 4D 27 marca, czyli jak skończę 28tc. już sie nie mogę doczekać... :tak:

Super, że u Was dobrze po wizytach! Bardzo się cieszę.
Ja dzis też po wizycie, bez usg, bo będzie na następnej po 32 tygodniu.
Szyjka zamknięta, twarda, serduszko ładnie bije. Dostałam żelazo bo wyniki spadają.
Rozmawialiśmy o porodzie- jeśli nie będzie nic się działo wcześniej(poród) to cc zrobi mi mój gin. Więc raczej na pewno będzie cc. Z czego się ciesze, bo po ostatnich męczarniach, które i tak dzięki Bogu zakończyły się cesarką nie chce mi się nawet myśleć o porodzie siłami natury, no chyba ze zdarzyłby się cud i jakiś postęp by był.
Co będzie czas pokaże. teraz wizyta za 4 tygodnie.
Powodzenia na jutro:-)

reklama
Gratuluje udanych wizyt.
Za dzisiejsze (za siebie też) proszę o kciuki (sama też mocno trzymam za reszte)
_anula 13.03.2013 godzina 14:20 wizyta z usg

Marcysiowa 13.03.2013 godzina 15:40 wizyta kontrolna

Mama Wikusi 13.03.2013 godzina 16:20 wizyta kontrolna

Korba32 13.03.2013 wizyta z usg

Do góry