reklama
Nayaa
Fanka BB :)
Ja mam 50 zaleconą ale kupiłam 100 bo innych w aptece nie mieli już nie będę przedobrzać i zrobię jak zalecał bo mój gin to się już ze mnie śmieje,że chcę być bardziej święta od papieża więc liczę,że ta 50-ka mi wystarczy spokojnie..
DzikaBez
asiulka- 75g. takie są teraz zalecenia
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
teri114
asiulka ja też 75g
ja mam wizytę teraz 4 .04 to będzie u mnie skończony 30 tc początek 31
ja mam wizytę teraz 4 .04 to będzie u mnie skończony 30 tc początek 31
Kingusia91
Ja też robiłam 75g bo taką miałam zaleconą. Robiłam ją chyba w 20 tyg, jakoś dawno już... ale dalej pamiętam
Jestem . Nie zrobił usg , za dwa tygodnie kolejna wizyta . No trudno . Podwozie ok - "idealnie" . No i anemia . Dostałam lek Tardyferon - Fol mam brać 3 x dziennie . Polecił też zmienić witaminki bo w femibionie nie ma żelaza więc lepiej łykać tabletki Pregna. Wagę określił jako "rozsądne tycie " - no pięknie ;-). Dzięki za kciuki kochane .
Ostatnia edycja:
Nayaa
MamaEwa gratuluję Szkoda,że bez usg było
Anemia-buu paskudztwo. Ja dostałam Ferrum ale niesamowicie się do zębów klei no i chyba to się przyczyniło do moich kibelkowych problemów . Najważniejsze,że jest ok!
Anemia-buu paskudztwo. Ja dostałam Ferrum ale niesamowicie się do zębów klei no i chyba to się przyczyniło do moich kibelkowych problemów . Najważniejsze,że jest ok!
reklama
mama wikusi2010
MamaEwa dobrze że z ''podwoziem'' wszystko dobrze. Ja jutro też pewnie wizyta bez usg, a małą widziałam ostatni raz w 20tc