reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Palin super że u Mikołaja wszystko dobrze stopa i hm przyrodzenie duże hehe ;)
Dziewczyny te nasze maluszki już takie duże są :-D wcześniej pisalyśmy o cm a teraz już ponad pół kg ważą :) Super :)
Natis pewnie będziesz miała dzisiaj usg (ja nie) więc dowiem się ile mniej więcej i Majka może ważyć :)

reklama
Palin gratuluje udanej wizyty. Moja mała jak się urodziła była taka malutka a stopę to miała taką wielką, że jak by mi tylko stopy dzieci pokazali to poznałabym swoją:-D

Palin wspaniała stópka :) ja tak często podczytuję ile Wasze dzieciaczki mają,ile mierzą i patrzę na swój brzuch i w głowie mi się nie mieści,że tam się mieści taki już całkiem duży człowieczek :)
Ale stópeczka słodka mmm :)

Dziewczyny dzisiaj wizytujące mooocno ściskam kciuki za pozytywne wiadomości &&& nie mogą być inne! :tak:
A i chyba sama nawiedzę dzisiaj lekarza,bo od niedzieli jakby zero kontaktu z dzieckiem,bóle brzucha... :-(

Dziewczynki nie mogę się zebrać nic zrobić bo tylko o wizycie myślę. Dobrze, że to już niedługo bo zaraz bym sobie włosy wyrywała z nerwów. Proszę o trzymanie kciuków.

Marcysiowa kciuki mocno zaciśnięte :) Będzie dobrze a może dzisiaj poznasz płeć drugiego maluszka? :))
Nayaa jak się martwisz to jedz na ip powiedz że nie czujesz maluszka to zrobia ci USG, chyba że wolisz iść do swojego lekarza :) Daj znać jak już będziesz ''PO''

reklama
Nie było mnie kilka dni, bo niestety u mojej mamy wykryli guza trzustki :no::-:)-(
Teraz pomagam jej zalatwic wszystkie badania i duzo z tym zachodu, oczekiwanai i nerwów.... oczywiscie marwtie sie....

U mnie w miare ok. Niestety szyjka 2cm :no: Dzidzia ok, duza, ruchliwa i gdyby nie ta krotka szyjka nie byloby powodów do zmartwien. Brzuch mi sie bardzo zadko spina, nie boli, czuje sie dobrze, ale corcia jest bardzo nisko wcisnieta i gniecie szyjkę mimo ze miejsca ma duzo:baffled: Takze mam nadal sie oszczedzac, stosowac taka troche diete bialkową (warzywa, owoce, chude mieso, chude ryby i chudy nabial) unikac wszystkiego co tuczace, bo za duzo tyje:baffled: Poza tym mam jesc duzo pietruszki, bo dziala moczopędnie a niestety woda mi się zatryzmuje w organizmie. Nastepna wizyta za miesiac, obym doczekala i nie miala wczesniej zadnych atrakcji...
Oj jakos mi ciezko....wypadaloby sie nie martwic ale sie nie da.....

Do góry