Justa to jakiś uparciuch mały ale najważniejsze że wszystko w porządku i maleństwo jest zdrowe Badanie glukozy przeżyłam w miniony wtorek, nic przyjemnego, ale do przeżycia Miałam motywację, że jeśli zwymiotuję to będę musieć wypić ten eliksir jeszcze raz haha - POMOGŁO!
reklama
ANISIAJ - ja mam rozpiskę ;-) i trzymam leki w woreczku jak babcie trzymają, a rano sobie rozdzielam do kieliszków ;-). Masakra.mama wikusi, pewnie kolejne 4,5 tabletki do kolekcji zrobiłam sobie rozpiskę, co o której mam brac, bo już nie ogarniam tego
Daj znać jak reagujesz na fenoterol. U mnie trzęsawki są nadal, ale zdecydowanie lepiej już się po nim czuję. Pierwsze 2 dni czułam się jak na haju ;-).
Czy kazał Ci Nospę dalej brać???
ANISIAJ - gratuluję Zosieńki!!!! i dobrych wieści!!!
ANIAXX - gratuluję cudnych wieści i Franka ;-)
JUSTA - gratuluję dobrych wieści!!! Na drugi raz Maluszek okaże swoje wdzięki :-).
MARCELINA - śliczny synuś !!!!
Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny
Natis, poki co jestem po 1 tabl, biore tez,ten isoptin czy jakos tak. Tylko lekko trzesla mi sie reka, zobaczymy jak dalej. Nospe juz odstawiam, ale magne dalej. Do tego euthyrox,zelazo, witaminy i jodid.
Natis, poki co jestem po 1 tabl, biore tez,ten isoptin czy jakos tak. Tylko lekko trzesla mi sie reka, zobaczymy jak dalej. Nospe juz odstawiam, ale magne dalej. Do tego euthyrox,zelazo, witaminy i jodid.
Marcelinaa sliczna fotka!
AniaXX gratuluje chlopaczka!
a Tobie anisiaj coreczki
JUSTA19854 co za uparciuszek maly, oby sie pokazal nastepnym razem. Ja juz tez bardzo bym chciala znac plec i mam nadzieje ze w srode sie dowiem, a jak sie nie pokaze to trudno, byle by tylko był dzidzius zdrowy!
Natis a nie pisalam, ze po kilku dniach organizm przywyknie do fenoterolu
AniaXX gratuluje chlopaczka!
a Tobie anisiaj coreczki
JUSTA19854 co za uparciuszek maly, oby sie pokazal nastepnym razem. Ja juz tez bardzo bym chciala znac plec i mam nadzieje ze w srode sie dowiem, a jak sie nie pokaze to trudno, byle by tylko był dzidzius zdrowy!
Natis a nie pisalam, ze po kilku dniach organizm przywyknie do fenoterolu
madzia128
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze &&&&&&&
reklama
Katka_83
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje wszystkim pozytywnych wrażeń z wizyt
Anisiaj, AniaXX, Marcelinowa, Justa - dobrze, że z maluchami wszystko ok.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytujące!
Anisiaj, AniaXX, Marcelinowa, Justa - dobrze, że z maluchami wszystko ok.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytujące!