reklama
mama wikusi2010
Fanka BB :)
Anisiaj to już prawie pół kilo waży twoja córeczka ale super
A leki no cóż...witaj wśród ''lekomanów'' Jak ma pomóc to brać trzeba
A leki no cóż...witaj wśród ''lekomanów'' Jak ma pomóc to brać trzeba
teri114
Gratuluję synków i córeczki swoją drogą to widzę że dużo Franków będzie w czerwcu u nas na bb jest już kilku
Gratulacje kobiety!!!!!
Może się ktoś pokusi o zrobienie statystyki? Ilu chłopców? ile dziewczynek?
No właśnie - kolejny Franek, za dużo się już ich robi jak dla mnie, trzeba będzie pomyśleć nad innym imieniem ;-)
Może się ktoś pokusi o zrobienie statystyki? Ilu chłopców? ile dziewczynek?
No właśnie - kolejny Franek, za dużo się już ich robi jak dla mnie, trzeba będzie pomyśleć nad innym imieniem ;-)
gratulacje wizyt
żeby zrobić statystykę to trzeba miec aktualne dane ;-)
myślę że poczekajmy jeszcze ze 2-3 tyg, jak wszystkie dziewczyny będą po połówkowych
a te które już znają płeć to pw do mnie - bo wiem że jest kilka które się podowiadywały, ale mi nie napisały
ostatnio tylko kilka uaktualnień było...
żeby zrobić statystykę to trzeba miec aktualne dane ;-)
myślę że poczekajmy jeszcze ze 2-3 tyg, jak wszystkie dziewczyny będą po połówkowych
a te które już znają płeć to pw do mnie - bo wiem że jest kilka które się podowiadywały, ale mi nie napisały
ostatnio tylko kilka uaktualnień było...
RobaczekII
AniaXX gratuluję synka ! A Tobie Anisiaj a Tobie córki !!
Też jestem ciekawa jak już wyglądają statystyki.
Dziewczynek zaczęło przybywać
Też jestem ciekawa jak już wyglądają statystyki.
Dziewczynek zaczęło przybywać
reklama
JUSTA19854
Przepraszam, ze tak późno ale dopiero mogłam zasiąść do komputera, bo mnie nie było.
Na wizycie standardowo godzinowe opóźnienie, ale najwazniejsze ze widziałam swoja kruszynke, od razu człowiek sie wtedy usmiecha. Z malenstwem wszystko ok, jednak nie dowiedziałam sie jeszcze czy to chłopiec czy dzieczynka, nie było chetne pokazać. Ale fikało w najlepsze. Dostałam skierowanie na glukoze
Na wizycie standardowo godzinowe opóźnienie, ale najwazniejsze ze widziałam swoja kruszynke, od razu człowiek sie wtedy usmiecha. Z malenstwem wszystko ok, jednak nie dowiedziałam sie jeszcze czy to chłopiec czy dzieczynka, nie było chetne pokazać. Ale fikało w najlepsze. Dostałam skierowanie na glukoze