reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Kurcze dziewczyny ale świetne wiadomości!!! Gratuluję Wam kochane SYNKÓW I CÓRECZEK!!! oby same takie postu się pojawiały. Wszystkie zdrowe i zadowolone:)

Sa_raa jeszcze Ty i mogę spać spokojnie!

&&&&&&& za jutrzejsze wizytujące!

reklama
_anula a to spioszek maly :) A z tym moczem to niestety czesta dolegliwosc w ciazy...

Bona87 chwala Bogu, ze wszystko dobrze i ze juz jestes w domku. Zyczę Ci abys juz takich atrakcji nie zaznala .... Strachu na pewno bylo sporo....

ariena87 kazdy lekarz to inny czlowiek, tamten to sie chyba z powolaniem minal. Ja biore Femibion Natal 2, tych Twoich witaminek nie zazywalam.

Paulunia8713 gratuluje synka i wzorcowych wyników :) oraz tylko 3 kg na plus!

madzia128 super ze wszystko dobrze! 0,5 kg! Jak Ty to zrobilas?

marcelinoowa gratuluje książkowej córeczki!

cześc dziewczyny, ale mnie tu dawno nie było. Mam mały sajgon teraz bo sesja na uczelni. W dzień w pracy wieczorem zakuwam a w każdy weekend gnam teraz 80 km na uczelnie, wiec mam wielkie zaległości na forum :) Gratuluje wszystkim udanych wizyt. Grupowo bo od mojej ostatniej wizyty na forum minął ponad tydzień. :) Ja mam teraz wizytę 5 lutego , ale nie prywatnie tylko już u mojej gin prowadzącej. Ciekawe ile mała urosła od tego czasu . Załączam fotki które powycinałam z filmu jaki dostałam :) Oto moja córcia : 9.jpg15.jpg17.jpg

Jeju przepraszam :zawstydzona/y:

U nas wszystko w porządku. Synek zdrowy 324 +/- 47g, starszt o jeden dzień tylko. Stoi sobie już na główce. Ruchliwy bardzooooo...Pani dr. oberwała kilka dobrych kopniaków ;-) Pierwsze co pokazuje to jajeczka a buźki za cholerę :cool: Najważniejsze z tego wszystkiego jest to, że nie posiada, żadnych wad ani ogólnych ani serduszka.....kamień z serca spadł ogromny!
Trafiłam na młodą lekarkę której "się chce" i potrafi. USG 40 minut. Opowiadała WSZYSTKO!!! dopóki nie zmierzyła tego czego chciała starała się tak długo aż się udało. Jestem zachwycona!

Później pojechaliśmy do jednych znajomy i do drugich i wróciliśmy o 23:00. Noc średnio przespałam. DOpiero nad ranem udało mi się zasnąć. Oczy otworzyłam o 10:00 :szok:

Dziękuję za smsy i troskę i obiecuję więcej Was nie martwić :zawstydzona/y::sorry2:

PS. Trzymam kciuki za kolejne wizyty!!

reklama
Hejo :)

Wszystkim wizytującym gratuluję!!! Uwielbiam pozytywne wieści :tak: Cieszę się razem z Wami jakby Wasze ciąże były po części i moje :-D

Ja wczoraj oprócz ginekologa musiałam odwiedzić ednokrynologa... no i mam Letrox 50, 1x1 i hormony do stałej kontroli...
A u gina rewelacja, szyjka długa, twarda, zamknięta, 40 mm. Córcia moja zdrowo rośnie:-)
ułożona główką do góry i Mamę radośnie po pęcherzu kopie :-D Gin mówi, że wód sporo, ładne, łożysko też ok... ufff mówię Wam, ale mi ulżyło...
a na połówkowym ostatnio gin wymierzył wszystko bo mała spała w idealnej pozycji :tak: :tak: Vasa Previa teżwykluczył także kamień z serca!

Jeszcze raz gratuluję Wam wszystkim!:-)

Do góry