reklama
natis moze to bardzo głupie co napisze, ale może to krwawienie np. z hemoroidów ja raz wypiłam sok z buraków i panikowałam jak zobaczyłam czerwony kolor na papierze
powiem szczerze, że chciałabym, aby tak było. Niestety krew ewedentnie pochodzi z pochwy... na 100%
DZIEWCZYNY KOCHANE - TRZYMAM ZA WASZE DZISIEJSZE WIZYTY I WYNIKI KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ!!!!! MYŚLĘ O WAS BEZ PRZERWY!!!
Nayaa
Fanka BB :)
I ja mega mocno zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty !!!!
Katka mam nadzieję,że mąż z wrażenia nie zemdlał i stąd ta nieobecność ;-)
Ariena bardzo się cieszę, że wynik jest w porządku i liczę że u Madzi też tak będzie !!
Katka mam nadzieję,że mąż z wrażenia nie zemdlał i stąd ta nieobecność ;-)
Ariena bardzo się cieszę, że wynik jest w porządku i liczę że u Madzi też tak będzie !!
Katka_83
Witajcie dziewczyny,
wczoraj wróciliśmy bardzo późno. Przed wejściem jeszcze zdążyłam się zdenerwować ponieważ mąż zaczął nadawać, że czekam już 1,5h a to wizyta prywatna i nigdzie tak nie ma itd. Kolejka kobiet, każda siedziała i czekała...pani doktor nas przeprosiła za takie opóźnienie a za wizytę nic nie zapłaciłam.
Mamy potwierdzone, to chłopak. Na początku ciężko było coś zobaczyć ale po interwencji lekarki (stukaniem mi głowicą w brzuch, nie wiem czy to są praktyki tylko czeskich lekarzy?) mały pokazał co miał do pokazania. Poniżej foto na dowód
Waga 423 g, wszystkie pozostałe wymiary i obwody jak dla 21 tc. prawidłowe. Narządy ok, serducho też w porządku. W opisie łożysko - mam na tylnej ścianie wysoko, podczas gdy tydzień temu lekarka wpisała mi na tylnej ścianie nisko....nie wiem czy to tak szybko się zmienia.
Mąż nie zemdlał w sumie mało się potem odzywaliśmy ale przeżywał ponieważ złapał się mnie podczas badania.
W drodze powrotnej jedynie stwierdziliśmy, że nie mamy typów na imię i że on raczej o dziewczęcych imionach myślał. Jest jeszcze na to czas....teraz biorę się za podczytywanie Waszych relacji.
Dzięki za kciuki i myśli, to się czuje;-)
wczoraj wróciliśmy bardzo późno. Przed wejściem jeszcze zdążyłam się zdenerwować ponieważ mąż zaczął nadawać, że czekam już 1,5h a to wizyta prywatna i nigdzie tak nie ma itd. Kolejka kobiet, każda siedziała i czekała...pani doktor nas przeprosiła za takie opóźnienie a za wizytę nic nie zapłaciłam.
Mamy potwierdzone, to chłopak. Na początku ciężko było coś zobaczyć ale po interwencji lekarki (stukaniem mi głowicą w brzuch, nie wiem czy to są praktyki tylko czeskich lekarzy?) mały pokazał co miał do pokazania. Poniżej foto na dowód
Waga 423 g, wszystkie pozostałe wymiary i obwody jak dla 21 tc. prawidłowe. Narządy ok, serducho też w porządku. W opisie łożysko - mam na tylnej ścianie wysoko, podczas gdy tydzień temu lekarka wpisała mi na tylnej ścianie nisko....nie wiem czy to tak szybko się zmienia.
Mąż nie zemdlał w sumie mało się potem odzywaliśmy ale przeżywał ponieważ złapał się mnie podczas badania.
W drodze powrotnej jedynie stwierdziliśmy, że nie mamy typów na imię i że on raczej o dziewczęcych imionach myślał. Jest jeszcze na to czas....teraz biorę się za podczytywanie Waszych relacji.
Dzięki za kciuki i myśli, to się czuje;-)
Ines75
Zaangażowana w BB
My już po wizycie. Wszystko oki, Młody bryka, aż miło. Zajrzeliśmy do Niego na momencik, pan doktor pooglądał trochę, stwierdził, że wszystko w porządku, tylko mały wstydzioch, łapką buzię zakrył, więc już daliśmy Mu spokój, a zobaczymy się na dłużej za 3 tyg., na połówkowym Dostałam przedłużenie duphastonu jeszcze, bo po próbie odstawienia, brzuch mi troszkę twardniał i jakieś delikatne, beżowe plamienie się pojawiło
To tyle, tak na szybko, bo piszę w tablecie a nie lubię, bo niewygodnie i zamienia mi słowa jak chce, więc w kółko muszę poprawiać :-)
Mam nadzieję, że reszta wizyt też udana
To tyle, tak na szybko, bo piszę w tablecie a nie lubię, bo niewygodnie i zamienia mi słowa jak chce, więc w kółko muszę poprawiać :-)
Mam nadzieję, że reszta wizyt też udana
Paulunia8713
Katka Ines gratuluje udanych wizyt
reklama
Palindromea
Gratulacje, Dziewczyny. Katka - zdjęcie boskie. Nie da się ukryć, że to mały mężczyzna ;-)