reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Paulinka ale super !!!!!!!!!!!!! czekałam na Twoje wieści to nasze Dawidki będą miały siostrzyczki :-D:-) to Darka nie będzie to może Darusia jak u mnie hhahahha < żart >

no to dziś 2 dziewczynki ''doszły'' to chyba sie powoli statystyka wyrównuje ;-)

reklama
matkaEwa hahaha starszy brat nie kuma zupełnie :-D:-D Będę mu opowiadać w miarę często że w brzuszku jest siostrzyczka wiec pewnie z czasem załapie i będzie w kolo ludziom opowiadać :-D A maż wniebowzięty!!! Marzył o córeczce :-) Widziałam jak się mu oczy zalśniły kiedy zobaczył co tam ma między nóżkami :-)

teri Kochana nie chce nic gadać ale mój maż coraz częściej o Darusi zagaduje :-D Hehehe temat jeszcze przed nami na dlługie zimowe wieczory bo nie mamy jako tako nic postanowione w kwestii imienia. U Was już zostaje Darusia czy jeszcze myslicie nad jakimś imieniem?

hahah to dawaj kochana Darusie do kompletu :-D u nas juz postanowione i nie ma już żadnej innej opcji już rodzina się nawet przyzwyczaiła do Darusi hah już żadne inne nam się nie podoba ;-)

Och, kolejne małe kobietki rosną :):)
Dzika - gratuluję !!Druga córcia, dziewczynki będę jak papużki nierozlączki, razem na imprezy, podrywać chłopaków, będą miały 1000 wspólnych spraw.

Paulinka, a Ty parkę , fajowo :) księżniczka tatusia będzie :)
Dziewczyny najważniejsze, że te małe kobietki zdrowo się trzymają :):)

Natis - jestem z Tobą i bardzo mocno trzymam kciuki, wracaj szybko z dobrymi informacjami.

Nayaa, za Ciebie kochana też &&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny nie wiem czy cos widać ale lepiej chyba nie zrobię.
Komentarz mojego męża jak wracaliśmy do domu: "co ja zrobie że kobiety tak do mnie lgną":szok:
usg.jpg

reklama
Do góry