reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Katka-gratuluję :) i tą suwaczkową wagą to ja bym się nie sugerowała,bo wg tego to mój w 15 tyg ważył połowę więcej :-D
Ale widzę,że te nasze dzieci to prawdziwe Pączuszki :-DJa się boję co zobaczę za tydzień haha..
Anusia- również gratuluję :) super,duży chłopczyk :) zdjęcie śliczne :)
Korba- w końcu dziewczynka :tak:ja nie rozumiem tego parcia facetów na syna.W końcu tylko mistrz potrafi zrobić dziurę w dziurze a oni się tych synów tak uczepili.najważniejsze,że wszystko ok :) Noo i też duża panna już :blink:

reklama
Korba- gratuluję, duża dama rosnie a faceci często chcą syna a póżniej maja problem zęby się z nim dogadać, łatwiej im porozumieć sie z córką, gdyby nie takie parcie społeczne to by pewnie tak o tym nie mysleli

anusiakanusia - gratuluje slicznego chlopca! Do babkamedica chodzilam w poprzedniej ciazy, a usg robil mi zawsze dr Marcin Zioło, też byłam bardzo zadowolona :)

korba gratuluję córeczki :) duza dziewczynka już!

Moj gin ma u siebie usg w gabinecie, ale nie najlepszej jakosci, wiec wszelkie wazne badania jak w 12 tyg, czy teraz w 20 robie zupelnie gdzie indziej w specjalnej przychodni gdzie specjalizuja sie w usg i wadach serc u płodów. A podczas normalnej comiesiecznej wizyty czasem moj gin podglada dzidzię, a czasem nie (jak niedawno bylo usg to wtedy nie).

Hej dziewczyny:-)

Na samym początku odezwałam się kilka razy - a teraz to już połowa ciąży dla większości z nas:)
Kobietki z Wwy... Anisiaj, Anusiakanusia - ja też prowadzę ciążę w Babce:)
I też u Feduniva - a usg zwykle u Szewczyka:) Fajni są, prawda?:-)
Faktycznie na ostatniej wizycie Feduniv zrobił mi połówkowe na wizycie - sprawdził wszystko dokładnie, wytłumaczył i pokazał na monitorze, no i wreszcie poznałam płeć (DZIEWCZYNKA:-))

reklama
Tomkat, oooo jak milo,ze jest ktos od mojego gina ;) mowisz,ze porzadnie zrobil polowkowe? No to mnie uspokoilas, bo na genetyczne wyslal mnie do Lewczuka, a teraz zapowiedzial, ze zrobi sam i sie dziwilam. Z nieba mi spadlas :) robilas dodatkowe polowkowe czy u Juriego bylo wystarczajace?

Nika ja mialam raz do czynienia z dr Ziolo, bylam nim zachwycona :)

Do góry