reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

WENUSJANKA - gratuluję udanej wizyty i zdrowego Wstydliwego Mieszkańca brzuszka :-).

TYMCZASEM KOBIETKI KCIUKI ZACISKAM ZA DZIESIEJSZE WIZYTY!!!!!
KORBA,
KATKA

JESZCZE KTOŚ????

reklama
Ahoj!

jestem po wizycie - nie ma co pisać bo było szybko i krótko.
USG standard, omówienie badań krwi czyli, że wynik negatywny na Downa i inne.
Noszę słonia bo waga lokatora do 395 gram w prawie 20 tc. (dwa razy tyle ile pokazuje suwaczek :))
Kolejna wizyta dopiero za 5 tygodni :szok:
Ale w międzyczasie mam jeszcze jedno badanie i echo serca (za tydzień).

ewelinanice gratuluje ruchow maluszka!

jullix ciesze sie z Twojej udanej wizyty i gratuluje coreczki!

motyleksw kolejna dziewczynka! Gratuluje i sliczne fotki! Duza dziewczynka!

Katerinka_2 dobrze ze maluszek ma sie dobrze! A L4 nie zaszkodzi. Ja glukoze bede robic przed kolejna wizyta to bylby okolo 25 tydzien.

Wenusjanka moze wstydzioszek nastepnym razem sie odkryje?

Katka_83 super ze maluch zdrowy! A ze duzy to tez dobrze, niech rosnie :)

Trzymam kciukasy za kolejne wizyty!

Kata, Gratuluję udanej wizyty :-) Ty już po a ja jeszcze parę godzinek...;-)

Trzymam kciuki! i będe czekała na relacje.
Ja zwykle mam do 12.00 te wizyty bo chodzę z czeskiego ubezpieczenia.
Pierwszy raz wyszłam taka nieusatysfakcjonowana z gabinetu bo było krótko i zwięźle.

Ehhh jutro mam wyjazd całodzienny w czwartek pewnei znowu będzie ciężko nadgonić Wasze pisanie...

Sebastian_1.pngSebastian_2.jpg

Dziewczyny! To nasz Sebastianek, na 100% chłopak :D ZDROWY, duży, z USG wychodzi 22tyg5dni!!! .. termin 23 maja.. ;)
Z okresu 21tyg2 dni ;) Sam Pan doktor powiedział, że śliczny, długonogi :D
Wspaniała wizyta, wszystkim dziewczynom z Warszawy polecam dr. Szewczyka z Babka Medica. Doktor mówił cały czas płynnie po angielsku więc i mąż wszystko rozumiał. Aż mu się oczy śmiały .. ohhhh. tak się cieszę!!!!!!!

Waga 540 gram :D

DUMNA MAMA ANIA :)

reklama
Do góry