reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Justa, Agacia gratuluję udanych wizyt! :)

MamaWikusi fajnie, że mamy kolejną kobietkę:D gratuluję! :)

Nayaa wracaj szybko do zdrowia, dobrze, że u "Grubaska" wszystko OK:) Kciukasy za wyniki!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty!

hiacyntka
NikaMD
kingusia91
i inne nie zapisane:)

oooo widzę że mamy dzisiaj kilka wizyt fajnie będzie co poczytać kciuki za dzisiejsze &&&&&&&&&&&&& dziewczyny to połówkowe macie dzisiaj ??

ja jestem zapisana na połówkowe na jutro i może będzie w 3d jak sie uda ale cały czas sie zastanawiam czy to nie za wcześnie na połówkowe ????

dziewczyny jak jutro na suwaczku będzie 19 tydz to znaczy że go zaczełąm czy skończyłam bo nigdy nie moge zapamietać ale moja ciąza jest trochę wyższa niz pokazuje suwaczek więc może połówkowe się uda :sorry2:

Ostatnia edycja:
USG trwało 20-30 min. Gin sprawdzał Małą od głowy po paluszki w stopach :) Wszystko policzone :) Pępowina ok, łożysko na tylnej ścianie. I dużo by można jeszcze pisać :)
Zdjęcia nie mam. Mam z poprzedniej wizyty zdjęcie buźki (taki mały alien hehe)
Naya dobrze że gin cię przyjął w gabinecie. Zdrówka życzę
Za dzisiejsze wizyty trzymam kciukasy

hiacyntka 14/01.2013 godzina 8:15 wizyta kontrolna

NikaMD 14.01.2013 wizyta u gin + usg godzina 18:45

kingusia91 14.01.2013 godzina 15

hiacyntka 14/01.2013 godzina 8:15 wizyta kontrolna

NikaMD 14.01.2013 wizyta u gin + usg godzina 18:45

kingusia91 14.01.2013 godzina 15

Moje kciuki zaciśnięte mocno !!!

Teri, jak masz na suwaczku 19 to znaczy,że 19 tygodni za Tobą i weszłaś w 20 tydzień.

Teri, jak masz na suwaczku 19 to znaczy,że 19 tygodni za Tobą i weszłaś w 20 tydzień.
Potwierdzam:tak: Weszłas w 20 tydzień, w poprzedniej ciązy też tak miałam usg połówkowe i było ok:tak:

Ja mam zwykłą kontrolną wizytę, ostatnio byłam miesiąc temu, także steskniłam się za moim maluchem i jestem głodna wszelkich wieści o nim.:blink:
Na połówkowe to umówię się dopiero na początek lutego.

teri- napewno nie będzie za wcześnie na połówkowe, mi ustalili na patologi ciąży na 28 i u mnie będzie wtedy 18tc6d, wiem ze tam wolą robić wcześniej bo można jeszcze wiarygodnie ocenić przezierność karkową

A i oczywiscie trzymam kciuki za wizyty

reklama
Oj, Nayaa, zdrowiej !!! Trzymam &&&&&&&&&&&&za wyniki. No widać, że dbasz o maleństwo i się nie głodzisz :);-);-)

Dzisiaj tak właśnie myślałam,że on to mi wszystko zabiera :p waga ciągle na - jak sprzed ciąży,tylko brzuch duży :p ale to teraz wszystko tłumaczy ;-)

Dziękuję Wam dziewczyny..Też z niecierpliwością czekam na ten wynik.Może koło środy już będzie

&&&& za dzisiejsze wizyty !!! :)

Do góry