reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Mama Wiki, cieszę się, że córunia ma się dobrze ! Teraz już będzie z górki !
Masz jakieś fotki ?

Asiulka, też mnie boli z boku gdy szybko wstaję do pionu. Staram się uważać i powoli wstawać. Najczęściej boli mnie gdy wychodzę z samochodu ( bo szybko wstaję ) wówczas faktycznie chwilę skulam się w bezruchu i ból mija. Cc nie miałam.

Mama Wikusi gratuluję,..córusi :) Super,że wszyściutko ok i nic nie wyrosło :))

A ja miałam dzisiaj przyspieszoną wizytę,także jutrzejsza już "odbębniona" chociaż nie tak jak myślałam. Pojawiła się u mnie gorączka i coraz większy ból brzucha więc wybrałam się na pomoc doraźną. A tam ludzi więcej niż narodu..I czekam..i czekam..3 pacjentów na 40 minut szło,po czym przerwę zrobili.Poprosiłam mamę żeby skoczyła na oddział dowiedziała się kto ma dyżur.okazało się,że mój.Powiedziała mu jaka sytuacja,wezwał mnie do gabinetu mogłam opuścić tą istną wylęgarnię wirusów.Zbadał szyjkę,macicę wszystko ok.. Mówi,że moje skurcze mogą być spowodowane..piciem soku malinowego!! A ja piłam po kilka szklanek dziennie! Szybki podgląd na usg.I ta holosystoliczność nadal występuje a z racji tego,że mam gorączke znowu dobiła do 176:-(.
Czekamy dalej na wynik testu potrójnego. Jak mi nie przejdzie to w środę mam do niego przyjść. Ale szczęśliwa,bo widziałam mojego bąbelka..Jaki on grubasek jest :szok:

MamaWikusi - gratuluję zdrowej córeczki !!! Długo trwało to badanie ( powtórze pytanie ) .
Nayaa - nie dobrze , ze choróbsko Cię dopadło :-(. Trzymam kciuki za wyniki potrójnego &&&&&. Oby jednak wszystko było ok. A kiedy te wyniki mają być ???

MamaEwa mam dzwonić w połowie tego tygodnia i się dowiadywać czy już jest. A ja gapa zapomniałam kupić im kopertę i znaczek żeby mi wysłali bo póki co do Łdz się nie wybieram.No ale trzeba będzie :-)
Palindromea dostałam zapas leków,antybiotyk i mam nadzieję,że się poprawi :)
Sa_raa dziękuję :) No powiem Ci,że ja w szoku byłam jak go zobaczyłam :) dosłownie głowa i...druga duża kulka-brzuch :p Chyba po ojcu taki będzie..Chociaż kiedyś to szczypioreczek był ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry