reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Załączam jeszcze fotki z profilu i z wypiętym tyłkiem :)
Na pierwszej fotce gin zaznaczyła męskość :)

20121228_133840.jpg20121228_133849.jpg

Teri, tak mamy imię będzie Hubert.

Ostatnia edycja:
reklama
Robaczku serdeczne gratulacje!! Synuś to fajna sprawa. A dwóch to już wygrana na loterii. Tak patrzę, że wy już w 16tyg wiecie co będzie więc i może ja się dowiem na następnej wizycie (ok 18tyg). Jeszcze raz gratuluje Robaczku!!

Załączam jeszcze fotki z profilu i z wypiętym tyłkiem :)
Na pierwszej fotce gin zaznaczyła męskość :)

Zobacz załącznik 526236Zobacz załącznik 526237

Teri, tak mamy imię będzie Hubert.

ale śliczne dzieciątko !!! i faktycznie gołym okiem widać między nóżkami siusiaczka ja widzę !!!! łał że w tym tyg już tak widać siusiaka to ja miałam usg w tym tyg co Ty(u mnie dziecię wychodzi o tydzien wieksze z usg niż z suwaczka ) i nie było siusiaka to może będzie ta dziewucha ... co do imienia bardzo ładne takie męskie u nas u siostry męża jest też Hubert :-)a mi się kojarzy z Urbańskim hahha ale to pozytywne skojarzenie hhah

Ostatnia edycja:
Mi Hubert z patronem myśliwych :) Tato mój był myśliwym i to też trochę dla niego, bo już 6 lat temu odszedł :( Hubertem miał być też Seweryn, wówczas te dwa imiona mi się podobały i dla chłopaków już inne mi się nie podobają :) Więc jak będzie kiedyś trzecie to musi być dziewuszka :)

mamaWikusi gratuluję córeczki... :))))) super!

Robaczku Tobie gratuluję synka:))) mąż na pewno się z tym upora:)

Dziewczyny super się czyta takie dobre wieści! aż mi łezka poleciała:) Mam nadzieję, że płeć już się nie zmieni... wiadomo jak to jest;)

reklama
Pewnie, mało ważne co jest między nogami, kocha się tak samo. Mężuś cieszy się przede wszystkim, że udało nam się zajść w ciąże, utrzymać i że zdrowo rośnie. Kochać będziemy tak samo, nie da się inaczej :)

W sumie też się zdziwiłam, że tak ładnie było widać płeć. Sama od razu zauważyłam, gin nie musiała nic mówić ale sprawdziła dokładnie jąderka, mosznę.
Marcysiowa myślę, że jak Ci się maluchy ładnie ułożą to też zobaczycie :)

Do góry