reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

ja tez mam skierowanie do szpitala na jutro..... jutro 4 dzien po terminie- waga wyszła 4300 ( granica błedu +/- 600
) i modle sie o ten bład :

reklama
Koalka wg mojej gin masaż powinien zadziałać w ciągu ok 24 godzin. W poprzedniej ciaży ruszyło od razu, tym razem jak pamiętasz zajęło to ok 2 dni.. ALe jeśli masz bóle brzucha to dobrze, coś sie dzieje przynajmniej :)

Ivi mam bóle brzucha ale znośne lżejsze niz przy okresie.

Aob czop nie wypadł chyba ze wcześniej a ja to przeoczyłam, tylko ze musiałabyc bez krwi w takim razie.
Kurczę to tez nie masz kolorowo, 40 tydzień połowa prawie a nic sie noe rusza- trzymam kciuki alby cos sie zaczęło dziać.

Milagros no wlasnie ja plamie na brązowo a nawet tak trochę zielonkawo, żywa krew miał ginekolog na paluchach w rękawiczce jak wyjął mi z wnętrzności.

Basieńka to trzymam kciuki aby pomogli Tobie w rozruszania skurczy. J tez sie modlę o błąd przy wadze, tylko w stronę mniejsza hehe bo jak sie pomylił i zamiast 4kg ma 4,5 ??? Oj bede biedna.

Koalka - a to nie mówił Ci, że to normalne? Jak grzebał, to i paluchy miał krwiste.. a teraz "schodzi" z Ciebie to co tam naruszył - chyba ze się rozkręci, wtedy na pewno będzie więcej różnych rzeczy na wkładce;)

Basienka to trzymamy kciuki za błąd na Twoją korzyść i szybkie rozwiązanie[emoji6]

Gaga i za Ciebie jutro też mocno zaciskam kciuki[emoji2]

Koalka ja mam bardzo uparte dziecko ale ma po kim takie być więc wybaczam [emoji23]

Jestem w 41 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

ivi powiedział mi ze bede plamić. Ale sądziłam ze na czerwono a nie na jakis. brudny kolor. No nic kładę sie spac, ćmi troszkę mnie podbrzusze i kręgosłup łupie, módlcie sie mamusie sie zeby to zadziałało i do końca tygodnia bede miec córę obok :-)

Basienka oby coś działali, a nie czekali nie wiadomo ile jak ze mną w pierwszej ciąży...
Mój gin kazał się jutro zgłosić mi do szpitala, ordynator za tydzień. Mam nadzieję, że jutro jak pójdę na ktg to nie wpadnę na mojego gina :rolleyes2:

reklama
Do góry