reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Ziemniaczku a co u Ciebie? Nadal w dwupaku? Już po terminie?

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

Ktoś wizytuje na dniach? :)
My o ile się nie rozpakujemy to w czwartek mamy wizytę w szpitalu i zobaczymy czy będziemy jeszcze czekać aż się księżniczka zdecyduje pokazać światu czy wywolujemy poród :)

Pterusinska ą już myślałam że Wy już po wszystkim [emoji5]

Emalka niestety, nasza księżniczka dłuuuuugo każe na siebie czekać. :p
Ale przynajmniej do dziś mam już generalne porządki przed świętami zrobione :D

Aob gratuluje nasze córeczki idą prawie tak samo z waga;-)
Jesteś w 41 tygodniu jak pokazuje siekaczek? nie biorą na wywoływanie juz teraz?

Ja tez po wizycie. Rozwarcie na 4cm. szyjki brak juz dawno. Zgodziłam sie na masaż szyjki mimo ze 38 i pół tygodnia i Mała wazy 4kg! Balagalam zeby cos zrobił bo boje sie rodzic po terminie ponad 4 kg dziecko! Bolało mnie jak mi tam grzebał ale możliwe ze to moze cos ruszyć....

Ostatnia edycja:
Koalka żeby pomogło i coś się ruszyło [emoji5]

reklama
Koalka no dziś mam 40+3 i gin daje jej jeszcze czas bo twierdzi że na pewno sama urodze w tym tyg [emoji6]
Czuję że u Ciebie ruszy tak konkretnie jak już tak szyjka przygotowana [emoji6] a czop wypadł?

Jestem w 41 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

Do góry