reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Karosznurek gratuluję i życzę dużo siły kochana [emoji10] szybciutko dochodz do siebie i daj znać co i jak [emoji6]

Jestem w 39 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Basienka, nie martw się, bo ja mam termin na 23.11 a coraz bardziej przesuwam się na koniec kolejki.

Dziewczyny idziecie jak burza z tymi porodami, a ja się zaczynam coraz bardziej bać.

Nika, Millia, Karosznurek, gratulacje.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Karosznurek rzeczywistoscie drastyczna historia dobrze że to już za Wami. Dziwne że rano nikt nie zaproponował już cięcia. A podawali oksytocyne na skurcze?

Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]

Karosznurek brakło trzeźwego lekarza i trzeźwej decyzji o cc. Najważniejsze że mały cały i zdrowy. Odpoczywaj. [emoji8]

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Basienkaaa nie martw sie. Ja właśnie wróciłam z ktg. Nic się nie zapowiada na najbliższe dni.
Tętno w porządku.
Za to zmierzyłam sobie czas ile mi zajmie piesze dojście szybkim krokiem do szpitala - 6 minut [emoji41]

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Karosznurek, Nika gratuluję.

Nika, ładne wymiary :-)

Karosznurek, bardzo mi przykro, że musiałaś się tak nacierpiec :-(

Ja kiepsko się czuję, problemy były ze znieczuleniem, strasznie jestem obolala.

Karosznurek- współczuję. Wiem co przeszłaś bo podobnie miałam rodząc Szymona, tyle, że trafiłam na mądrą lekarką na wieczornej zmianie i zadecydowała o cięciu. Życzę, żebyś szybko doszła do siebie.

Milia- Co się działo po podaniu znieczulenia? Jak znajdziesz krótką chwilkę i chęć to napisz proszę. Szybkiego powrotu do formy.

Karosznurek dobrze ze juz razem, wspomnienia niemile ale zapomnisz wraz z radością patrząc na maleństwo. Dobrze ze nie skończyło sie vacum lub kleszczami.

Miła sił duzo.

Ja po wizycie, Mała moja niby dobiła do 3kg wiadomo jednak ze jakaś granice błędu trzeba brać pod uwagę. Szyjka tak jak ostatnio mówił zgładzona, ale rozwarcia brak, wody i przepływy ok. Pozostaje czekać. Moze być każdego dnia ale ja bym chciała jeszcze do listopada doczekać:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Kochane za życzenia :-)

Mała jest słodka i ma dużo ciemnych włosków, cudownie się kokosi :-) tylko nie za bardzo mam siłę na cokolwiek...

Mamo czwórki, po podaniu było już ok, problem był z podaniem. Chyba z 10 wkluc mam, wszystkie wykonane prawidłowo, ale przez zbyt niskie ciśnienie płynu mózgowo -rdzeniowego niemożliwe było podanie, po prostu nic się nie działo, nie szło to znieczulenie. Miałam wrażenie, że samo to trwało ze 30 minut, calutka mokra byłam.
No a teraz przeciwbólowe coś słabo działąka, chociaż zawsze byłam podatna.

reklama
Karosznurek kochana bardzo ci współczuje ! Naprawdę dziwie sie ze taka kruszynka i tyle sie rodziła, myślałam ze bęc jedno parcie i wyjdzie na świat.
Rodzice nie interweniowali u lekarzy zeby ci pomogli, cc lub znieczulenie? wogole miałaś znieczulenie jakiekolwiek?
Mam nadzieje ze szybko zapomnisz o porodzie i będziesz mogła sie cieszyć dzieckiem bez żadnej traumy.

Do góry