reklama
emalkadream
Fanka BB :)
No już jestem w drodze do domu. Lekarka jednak zaprasza jutro na kontrolę kto. Mała się nie obrocila i nie ma już szans. Cc wyznaczone 15 listopada. Także dobrze że pojechałam do swojego szpitala.
Princeska u mnie jak nie ma pokarmu to podają modyfikowane cienkim wężykiem/cewnikiem podczas przystawiania do piersi tak by maluch nie oduczyl się ssania. To wygląda tak ze mleko jest w butelce w dutelce ten wężyk dziecko na cycku z wężykiem w buzi. I ciumkajac pierś pobiera mleko z butelki i laktacja ma szansę się rozkręcić. Tak nam mówiła położna laktacyjne na szkole rodzenia.
Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]
Princeska u mnie jak nie ma pokarmu to podają modyfikowane cienkim wężykiem/cewnikiem podczas przystawiania do piersi tak by maluch nie oduczyl się ssania. To wygląda tak ze mleko jest w butelce w dutelce ten wężyk dziecko na cycku z wężykiem w buzi. I ciumkajac pierś pobiera mleko z butelki i laktacja ma szansę się rozkręcić. Tak nam mówiła położna laktacyjne na szkole rodzenia.
Emalka, szkoda, że mała się nie obróciła, ale wiesz na czym stoisz, no i najważniejsze, że wszystko ok
Że też zawsze trafią się jakieś psioczące położne, czy lekarze, u których trzeba interweniować, żeby miec pewność, że będzie dobrze i czuć się bezpiecznie... Z tego powodu również jestem przeciwna "dowodom wdzięczności".
Że też zawsze trafią się jakieś psioczące położne, czy lekarze, u których trzeba interweniować, żeby miec pewność, że będzie dobrze i czuć się bezpiecznie... Z tego powodu również jestem przeciwna "dowodom wdzięczności".
Princeseczka gratulacje Dbajcie o sobie, myśli tylko pozytywne a laktacja sie rozkręci Mały duży i silny wiec trzymamy kciuki za szybki powrót do domu.
Emalka no a moze sie odwróci z dziećmi to rożnie bywa i psikusy robią jednak ważne ze wiesz kiedy cc i w ogóle ze wszystko ok
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emalka no a moze sie odwróci z dziećmi to rożnie bywa i psikusy robią jednak ważne ze wiesz kiedy cc i w ogóle ze wszystko ok
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
emalkadream
Też mnie wkurzaja te położne w tych szpitalach. Czy one uważają że nie mam nic lepszego do roboty w sobotę niż ktg? Ciekawe jak traktują obawy swoich córek będących w ciąży też się madrza że to nic takiego, raczej wątpię. Poza tym na tej izbie byłam ja i jedna Pani na ktg także armagedonu tam nie było. Ale tylko jedna taka była druga była w porządku zabrała mnie od ręki a mąż dyktowal dalej dane tej wrednej [emoji5]
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Princeseczka, gratuluję z całego serca[emoji8]
Człowieka nie ma od wczorajszego wieczoru i same emocje na wątku. Ja tam raczej nie urodzę w październiku, wiec proszę mnie samej w listopadzie nie zostawiać. Już się z moim młodym umawiam że do 10 listopada wychodzi żeby zrobić tatusiowi na złość co by do kina nie pojechał sam. 11.11 jest premiera nowego Pitbulla i też chciałam obejrzeć [emoji12]
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Człowieka nie ma od wczorajszego wieczoru i same emocje na wątku. Ja tam raczej nie urodzę w październiku, wiec proszę mnie samej w listopadzie nie zostawiać. Już się z moim młodym umawiam że do 10 listopada wychodzi żeby zrobić tatusiowi na złość co by do kina nie pojechał sam. 11.11 jest premiera nowego Pitbulla i też chciałam obejrzeć [emoji12]
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
EM Ka
Tak to juz jest w szpitalach w weekendu i w nocy jak nje trzeba sie nie rodzi ... u mnie tez dzis tylko jedno ktg na szczęście wychodzi wszystko ok .
Jutro zamykam 38 tc wiec szczerze mam nadzieje w pon na zdjęcie krążka i rozwoj akcji bez wywoływania a jak trzeba bedzie to poproszę o przebicie wód od razu i najwyżejb jak ostatnio moze sie przestraszy syn Cc i wyjdzie
Princeska przystawiaj i bedzie dobrze
A co do położnych to temat złożony albo lubią co robią albo nie ... i to bardzo widac
Jutro zamykam 38 tc wiec szczerze mam nadzieje w pon na zdjęcie krążka i rozwoj akcji bez wywoływania a jak trzeba bedzie to poproszę o przebicie wód od razu i najwyżejb jak ostatnio moze sie przestraszy syn Cc i wyjdzie
Princeska przystawiaj i bedzie dobrze
A co do położnych to temat złożony albo lubią co robią albo nie ... i to bardzo widac
Pterusinska
Princesseczka gratuluję z całego serca
reklama
EM Ka
Milia nie i pewnie jutro tez nie sprawdza bo niedziela wiec pewnie usg bede miała w pon tym bardziej ze miałam pomiar na 8 a to norma jeszcze bo malowodzie poniżej 5 wszędzie jak piszą , w pon pewnie tez zapadanie decyzja co do mojego pessara chciałabym by zrobili usg , pobierali znow wymaz wiec jak byłby wynik to ściągnęli krążek i zeby sie rozczulało samo takby było idealnie