reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Agulek świetne zdjęcie jakby synek mówił "proszę i nie robić zdjęć" ;);)
Milia, milagros gratuluje córci !!!
Ja usg mam na każdej wizycie ale chodze prywatnie, teraz będę mieć normalne usg połówkowe a potem jakoś w 24tc usg 3d(pierwszy raz takie coś więc się mega ciesze)

EM Ka - gratulacje siusiaczka.
Agulek – jak się zagrywa, bardzo ładne zdjęcia.
Milagros – też Twoja dziewczynka już duża może następnym razem pokaże buźkę.

Ja póki co też mam usg na każdej wizycie a chodzę na NFZ ale chciałabym jeszcze zapisać się na 3d bo wtedy wszystko tak fajnie widać.

Gratulacje dziewczyny pięknych zdjęć i wizyt :-) Cudowne te Nasze dzieci
Ciekawe co tam u Kejtii na połówkowym bo nie odzywa sie nawet na ogólnym....

Agulek, słodkie te zdjęcia :)

Milagros, moja też nie chciała, tylko jedno zdjęcie takie dostałam :)

Ja dziś mam wizytę na NFZ, ale Aob nawet nie pisałam, bo to od razu po połówkowym, więc nic wielkiego się tam nie dowiem, idę chyba tylko po skierowanie na jakieś kolejne badania.
I w poniedziałek mam wizytę prywatną - taka kumulacja się zrobiła ;)

Hej dzięki za pamięć, tak dokładnie wczoraj wróciłam i powoli nadrabiam ale strasznie dużo napisalyscie. Tam po burzy był problem z internetem raz był raz nie wiec nie miałam za bardzo jak wejść. Ja tylko tyle że gratuluję wszystkich wizyt no i poznanych płci. Ja mam polowkowe przeniesione na 29.zaraz do Aob napisze.

Milia jeszcze pytanie jak chodzisz i na NFZ i prywatnie to robisz 2 razy krew? Dla każdego oddzielnie? I dwie karty ciąży? No i jak ze zwolnieniami

reklama
Do góry