reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Dominika daj znać jak poszło :)

Tutaj opieka lekarska pozostawia wiele do życzenia, ale co zrobić.
Do polski do lekarza latać mi się nie opłaca. Więc idę tym norweskim systemem póki co :)

Już jestem trochę zeszło bo jeszcze po małą musiałam jechać o i tak.

Wszystko jest dobrze dzidzia ma 3 cm dobrze się rozwija serduszko pięknie bije i ruchy też już są. Badania w normie tylko ciśnienie miałam trochę za wysokie ale to bardziej z nerwów. Następna wizyta 30. Dziękuję za kciuki.
Zdjęcia nie mogę dodać

Domi super wiadomosci :)))

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Lilith nie mówiłam jakoś nie wiem czemu może pojadę do pl któregoś weekendu i tam zrobie.

Nie mogę wstawić zdjęcia dodaje dodaje i dodaje i nie chce się dodać

Do góry