reklama
linka1985
Fanka BB :)
Dorota nie myśl tak , przecież masz trójkę prześlicznych dzieciaków .. o nich musisz dbać teraz potrzebują cie kochana , tak samo jak ty ich
ivi
uzależniona;) // I.2010
Dorotka - mama czwórki dobrze pisze.. Ktoś wiedział lepiej że to nie był czas tego maleństwa... Uszy do góry, słoneczko do Ciebie zaświeci!!
Ja czekam na wyniki tsh i ft4 , to tego w brussie zrobiłam od razu badanie na konflikt płytkowy bo był darmowy to czemu nie
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja czekam na wyniki tsh i ft4 , to tego w brussie zrobiłam od razu badanie na konflikt płytkowy bo był darmowy to czemu nie
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
mama-czwórki
Dorota-czujesz się tak fatalnie bo strata dziecka to rodzaj żałoby i kobieta w ogromnej rozpaczy i bezradności zaczyna mieć nieuzasadnione pretensje do siebie.Jestem pewna, że zrobiłaś wszystko co możliwe, żeby tą ciążę utrzymać. Biegałaś po lekarzach, jak było trzeba to na IP, uważałaś na siebie, robiłaś badania-. Ta strata nie zależała od Ciebie, tylko gdzieś tam w górze tak było zapisane.Pamiętaj, że nie spotkało to tylko Ciebie. dużo kobiet przez to przechodziło i mimo, że teraz wydaje Ci się to niemożliwe, to czas zaleczy rany. Trzymaj się ciepło i pamiętaj, że dzieciaki bardzo Cię potrzebują. One pewnie nie rozumieją co się stało, a potrzebują mamy tak samo jak 2 tygodnie temu. Spróbuj być silna kochana
Karolka2106
Dziękuję za Wasze wsparcie, zaczynam się uśmiechac jak Was czytam i pojawia się w mojej głowie jakiś cień nadziei, że może kiedyś się uda.
Wiecie, to miała być/byla moja pierwsza ciąża, bardzo chciałam już założyć z mężem rodzine. Starałam się dobrze odżywiać, brałam witaminy juz 2 miesiące przed zajściem w ciążę. Jak tylko zobaczyłam 2 kreski na teście, nie było opcji żebym zapomniała zjesc albo wziac o witaminy, codziennie myślałam o tym, żeby dbać o tą moją Małą istotke, która we mnie rośnie.
A jednak nie wyszło, może coś zrobiłam źle.
Coz... Mam nadzieję, że już nigdy nie spotka mnie taka strata.
Wiecie, to miała być/byla moja pierwsza ciąża, bardzo chciałam już założyć z mężem rodzine. Starałam się dobrze odżywiać, brałam witaminy juz 2 miesiące przed zajściem w ciążę. Jak tylko zobaczyłam 2 kreski na teście, nie było opcji żebym zapomniała zjesc albo wziac o witaminy, codziennie myślałam o tym, żeby dbać o tą moją Małą istotke, która we mnie rośnie.
A jednak nie wyszło, może coś zrobiłam źle.
Coz... Mam nadzieję, że już nigdy nie spotka mnie taka strata.
gosia081145
Karolka ja tez pierwsza wystarana ciaze stracilam i tez zabieg a teraz mam sliczna trzylatke i jak dobrze ciaza przebiegnie drugiego urwisa glowa do gory ! :*
dominika02100
Wspolczuje dziewczyny Ale nie obwiniajcie się bo to nie wasza wina. Mama czwórki świetnie to wyjaśniła
Wiecie..tak sobie myślę.. Ze teraz nam łatwo tłumaczyć i pocieszać a przypomnijmy sobie, że w sumie dla nas tez to była mega rozpacz.. Chyba trzeba to przeboleć..dać sobie czas.. Jeśli bardzo się chce, nawet nie będąc w tej chwili o tym świadomym, Aniolek wróci do nas!
Moglabym prosić o nowe dane do wizyt, lacznie z prenatalnymi?? Bo wizyty juz minione usuwam a nowych nie dostaje za wiele..
Moglabym prosić o nowe dane do wizyt, lacznie z prenatalnymi?? Bo wizyty juz minione usuwam a nowych nie dostaje za wiele..
Ostatnia edycja:
reklama