reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

A byłaś u tego samego lekarza? Bo faktycznie może błąd pomiaru? Ja sobie liczę codziennie 1mm od 1 usg i ładnie się pokrywa..
Co Ci lekarz mówił?

Aaa no i super maluszek :-)

reklama
Nic w sumie nie powiedziala. Ze tak bywa i to nic takiego i ze zobaczymy za 3 tyg bo powinien nadrobic. Blad nawet jesli to i tak nie 7 dni. Dobra nie ma co gderac, nic takiego sie nie dzieje poki co. Moj rosnie jakies 8/9 mm na 14 dni.

Netta chodze do Debski Clinic ale moj gin na urlopie a chcialam kontrolnie zrobic usg bo next dop za 3 tyg. Ale bardzo fajna babeczka, pokazala jak dziecko sie rusza i puscila serducho.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Skoro mówiła, że nie ma się czym przejmować to tak jest. Może to dziewuszka hihi albo niedługo faktycznie nadrobi. A serducho uslyszalas to na pewno od razu lepiej.

Dzis jestem 9 w 3d maly ma 19 mm, serducho 174,
z usg wynika ze ciaza ma 8w 3d
Ostatnio na usg byla 5 dni mlodsza, a dzis juz 7 i stad niepokoj

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
U mnie jest kolo 2tyg opoznienia.. Zobaczymy co wyjdzie w piatek ;)

f2w39jcgdz0az452.png

Dorotka pamietaj czas leczy rany. Ja sie tego trzymalam w kazdej swojej slabej chwilli, w kazdym dniu zwatpienia.
Plus tego wszystkiego jest taki ze jest wiosna, nadchodzi lato. W domu i kolo domu bedziesz miala co robic, czym sie zajac itp. Bedzie dobrze. Z kazdym dniem coraz lepiej. Dzieciaczki pewnie nie dadza Ci o sobie zapomniec. Buziaki dla Was wszystkich:-*

reklama
Zbieram się w sobie by pozbierać się do wyjścia.. Lekarke mam o 2 pewnie będzie opóźnienie a trzymajcie proszę kciuki by się na scan zgodziła.. U mnie jest godzina do przodu jak co :-)

Do góry