reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Dorota bidulko..Nie ma się co dziwić, że nie spalas.. Wszystkie tu myślą o Tobie!!

Tekila..A czemu Ty nie wypowiadasz się w żadnym innym wątku tylko w tym, skoro jesteś jedną z nas??

Trzymam kciuki za Twoją wizyte, jak widzisz wiele z nas jest po przejściach i każda boi się swojej wizyty.. A nawet te co po przejściach nie są się boją i tyle.

Moje zdanie jest takie, że każda ma prawo wyrazić co sama kiedyś przeszła i przeżywała..może i nie trzeba, ale ma prawo.

Ja tez mam mega stresa wiec sprawdzam mojego malucha jak szalona czy jest serducho.. Trzeba sobie jakoś radzić..

Kciuki Tekila za Twoją wizyte i inne!!

Lili może żeby wilk był syty i owca cała załóż wątek nasze niepokoje... bądź coś w tym stylu .. wtedy jeśli komuś nie pasuje nie będzie musiał tam zaglądać i się dodatkowo stresować

Linka, każda może założyć hihi. W sumie jest to nie najgorszy pomysł ale chyba nie ma co tak szaleć..na ogolnym to póki co też taki wątek :-)
Może niech cię inne dziewczyny wypowiedzą?
No I ja jednak nie rozumiem, czemu Tekila do głównego nie zagląda..tam nie jest tak nerwowo w obecnej chwili..

Tez nie rozumie z tym ze mi osobiście zrobiło by się przykro na miejscu Doroty , bo skoro pisze do nas nadal to widać ze szuka naszego wsparcia i ze w jakiś sposób nas potrzebuje i jestem całym sercem z nią tak jak i nie jedna z nas .... i nie chciałabym aby przestała pisać gdy nas potrzebuje i potrzebuje się wyzalic ..

Mnie się osobiście wydaje że osobny wątek do takich przeżyć nie byłby zły ale z drugiej strony czym więcej wątków tym trudniej się połapać co i gdzie
A przecież nikt tu nikogo nie chce straszyć a nie którym jest lżej na sercu jak mogą się wygadać bo nie każdy ma do kogo czy nie ma odwagi żeby mówić o tym w realu a też mi się wydaje że dziewczyna jest łatwiej jak maja kogoś kto przeżył Coś podobnego więcej zrozumienia itd

Dobra dziewczyny po prostu się z Wami pożegnam i tyle. Nie rozumiecie to nie. Pisze na każdym wątku a ten też obserwuje co jest logiczne. Powodzenia i część .

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Hehe no sorry dziwne zachowanie.. Zadalam Ci pytanie, dziewczyny przedstawiły swoje zdanie a Ty wybierasz co? Ucieczka? Foch? To Twoh wybór, szanuje wiec :-)
Nikt też nie miał pretensji o to, że wyrazilas własne zdanie bo masz do tego prawo.
Może i piszesz na innych wątkach ale kurcze, chyba baardzo rzadko bo nie kojarzę by częściej niż tu..

Tak wiec powodzenia również życzę i cześć.

Wiem że zasmiecam wam tu ten wątek, przepraszam :-(,
Nie chce aby ktoś czuł się źle wchodząc tutaj.

Leżę na łóżku, badania zrobili, z Ginekologicznego wszystko ok, macica odpowiada wiekowi ciąży :-(, strasznie to dziwne, czekam na usg.

reklama
Do góry