reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Iza ale jesli masz traumę to akurat wskazanie psychologiczne i tyle po sprawie - wstydzisz sie ze od psychologa czu o co chodzi ze chcesz szukać innych rozwiązań ?

Gratuluje wczorajszych wizyt i kciuki za dzisiejsze :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Linka - uuuuu 5 chłopa to kawał ekipy, ale każde dziecko kocha się tak samo mocno niezależnie od płci, wiadome, że zdrowie najważniejsze i później relacje z dziećmi
Ja osobiście marzyłam skrycie o dziewczynce ale z chłopca też się cieszę..;)
Iza a chodzisz prywatnie do lekarza? Nic nie podpowiada? W sumie i papier od psychologa to nic krepującego skoro masz traume
U mnie dokładnie 17+ 4 tc

Iza bierz papier od psychologa, szkoda Twojego zdrowia.

Ja tez jak pytam swojej to jeszcze czas na poród. Zobaczymy...

Priinseseczka mi moja mówi to samo ze na razie to ciąża a o porodzie to później będziemy myśleć, no ale ja jednak stres z tym związany mam. Wiadomo że SN lepsze i dla kobiety i dla dziecka ale nie w każdym przypadku i za wszelką cenę. U mnie robił się już problem podczas cc, tętno gwałtownie mi rosło, a co dopiero przy takim wysiłku jak poród. ...cesarka to operacja i nosi za sobą różne ryzyko ale jednak chciałabym przeżyć ten poród i dziecko żeby się miało dobrze też. Wole się pomęczyć z ta cc dla dobra nas obojga.

Iza- Tobie- jak mało komu należy się takie skierowanie ze względów psychologicznych. Nie sądzę, żeby ktokolwiek, kto będzie znał Twoją historię poddawał w wątpliwość zasadność cc.
Szkoda bez sensu kombinować, jak legalnie możesz dostać skierowanie od psychiatry, czy psychologa.
To żaden obciach. Masz prawo się bać, po tylu przeżyciach i już.

Iza nie chce być wścibska, nie wiem czy moge zapytać dlaczego u Ciebie poród był taką traumą. Jesli to zbyt osobiste to po prostu udajemy, że tego pytania nie było.
Ja też w pierwszej ciąży ciągle rozmyślałam o porodzie, chciałam cesarkę nie chciałam rodzić sn i ciągle mnie to męczyło... a życie rozwiązalo problem za mnie, bo cieli mnie na szybkiego żeby ratować dziecko w 35tc...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry