reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Martin jak byłam na genetycznym w 12 tygodniu lekarz dobitnie dał mi do zrozumienia ze dziewczynki mieć nie będę chyba ze zmienię partnera hi hi po za tym nigdy nic nie wiadomo , bo już ten brzuszek planowany nie był , i byłam na tabletkach anty jak zaszłam ...

reklama
Jostyna gratuluje duzego zdrowego synka :-) bedziesz miala prawdziwa armie w domu :p

Linka "wszystko sie moze zdarzyc..." :-)

Pterusinska powodzenia jutro na wizycie :-)

Iza i jak bylo usg?

Linka naprawde? choc powiem Ci ze juz kiedys obilo mi sie o uszy ,ze tabletki byly brane ii.. :)
Nie wiedzialam ze w sumie na podstawie jakis badan mozna stwierdzic ze np dziewczynki nie bedzie - cale zycie czlowiek sie uczy :)

Martini Nie robił mój dokładnych badań , wytłumaczono nam to w ten sposób ze mój ksiaze ma sprawne tylko plemniki męskie .. może badania w tym kierunku zrobić tylko po co nie ważne to jest ważne ze mamy pięknych zdrowych synów :)
no naprawdę nie odważył bym się na 5 dziecko a tak los wybrał za mnie i aktualnie bardzo z tego powodu się ciesze ,choć nie powiem na początku było ciężko i nie jedna noc przeplakalam ...
teraz czasem mnie boli jak ktoś się doczepi uszczypliwie ze kolejne dziecko ale co zrobić ludzi nie dogodze a my się cieszymy strasznie dzieciaki tez zachwycone ;)

Emka ja na poczatku mialam pelna morfologie i krew na kazdej wizycie pozniej juz tylko mocz na kazda a krew co druga wizyte
Pterusinska zycze zeby Tobie powiedzieli bez problemu jaka plec :) bo ja i Kejti poruszylysmy niebo i ziemie zeby dowiedziec sie i nic ..no szok co sie dzieje :) spokojnego lotu i dobrych wynikow!
Ivi ja tez mam wyniki krwi jakos pod dolna granice ale jeszcze gin nic o anemii nie mowi..
Poradzicie moze co zrobic zeby uprosic w szpitalu cc..na dzien dzisiejszy wychodzi ze musze isc do psychiatry i prosic o skierowanie na to..:(

Ostatnia edycja:
Iza ja miałam cc z powodów kardiologicxnych u mnie. Ale gdzieś czytałam ze to nie jest wskazanie do cc, więc sama się lękam co będzie teraz, szczególnie ze ja głębszego oddechu wziąć nie mogę i potrafię dostać palpitacji od glosniejszego mówienia. .. mam nadzieje ze moja ginka nie da mi zginąć no ale nie wiem jak to bedxie.

Katerineczka- ja tez dalej jestem w kropce odnosnie sposobu porodu... kardiolog najpierw powiedziala ze jak gradient bedzie wynosil powyzej 30 to cc a u mnie jest 45 jak zrobila badanie to powiedziala ze na te chwile sprobowalaby sn. Kazala mi zrobic jeszcze usg serca w ostatnim miesiacu ciazy aby sprawdzic czy sie cos zmienilo...
Gina jak zapytalam to powiedzial ze jeszcze daleka droga do porodu i teraz musimy myslec o tym aby ciaza dobrze przebiegala...i ze z cc to nie ma problemu. Umawiamy sie i juz...niby tak powiedzial ale sklonny do cc to on tez chyba nie jest

reklama
Do góry