reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Martin jak byłam na genetycznym w 12 tygodniu lekarz dobitnie dał mi do zrozumienia ze dziewczynki mieć nie będę chyba ze zmienię partnera hi hi po za tym nigdy nic nie wiadomo , bo już ten brzuszek planowany nie był , i byłam na tabletkach anty jak zaszłam ...

reklama
Jostyna gratuluje duzego zdrowego synka :-) bedziesz miala prawdziwa armie w domu :p

Linka "wszystko sie moze zdarzyc..." :-)

Pterusinska powodzenia jutro na wizycie :-)

Iza i jak bylo usg?

Linka naprawde? choc powiem Ci ze juz kiedys obilo mi sie o uszy ,ze tabletki byly brane ii.. :)
Nie wiedzialam ze w sumie na podstawie jakis badan mozna stwierdzic ze np dziewczynki nie bedzie - cale zycie czlowiek sie uczy :)

Martini Nie robił mój dokładnych badań , wytłumaczono nam to w ten sposób ze mój ksiaze ma sprawne tylko plemniki męskie .. może badania w tym kierunku zrobić tylko po co nie ważne to jest ważne ze mamy pięknych zdrowych synów :)
no naprawdę nie odważył bym się na 5 dziecko a tak los wybrał za mnie i aktualnie bardzo z tego powodu się ciesze ,choć nie powiem na początku było ciężko i nie jedna noc przeplakalam ...
teraz czasem mnie boli jak ktoś się doczepi uszczypliwie ze kolejne dziecko ale co zrobić ludzi nie dogodze a my się cieszymy strasznie dzieciaki tez zachwycone ;)

Emka ja na poczatku mialam pelna morfologie i krew na kazdej wizycie pozniej juz tylko mocz na kazda a krew co druga wizyte
Pterusinska zycze zeby Tobie powiedzieli bez problemu jaka plec :) bo ja i Kejti poruszylysmy niebo i ziemie zeby dowiedziec sie i nic ..no szok co sie dzieje :) spokojnego lotu i dobrych wynikow!
Ivi ja tez mam wyniki krwi jakos pod dolna granice ale jeszcze gin nic o anemii nie mowi..
Poradzicie moze co zrobic zeby uprosic w szpitalu cc..na dzien dzisiejszy wychodzi ze musze isc do psychiatry i prosic o skierowanie na to..:(

Ostatnia edycja:
Iza ja miałam cc z powodów kardiologicxnych u mnie. Ale gdzieś czytałam ze to nie jest wskazanie do cc, więc sama się lękam co będzie teraz, szczególnie ze ja głębszego oddechu wziąć nie mogę i potrafię dostać palpitacji od glosniejszego mówienia. .. mam nadzieje ze moja ginka nie da mi zginąć no ale nie wiem jak to bedxie.

Katerineczka- ja tez dalej jestem w kropce odnosnie sposobu porodu... kardiolog najpierw powiedziala ze jak gradient bedzie wynosil powyzej 30 to cc a u mnie jest 45 jak zrobila badanie to powiedziala ze na te chwile sprobowalaby sn. Kazala mi zrobic jeszcze usg serca w ostatnim miesiacu ciazy aby sprawdzic czy sie cos zmienilo...
Gina jak zapytalam to powiedzial ze jeszcze daleka droga do porodu i teraz musimy myslec o tym aby ciaza dobrze przebiegala...i ze z cc to nie ma problemu. Umawiamy sie i juz...niby tak powiedzial ale sklonny do cc to on tez chyba nie jest

reklama
Do góry