reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Podglądu nie było ale było podsluchiwanie ☺

Dziewczyny na jaki okres czasu lekrze wypisują Wam zwolnienie? Mi teraz wypisala na za dwa tygodnie i wtedy mam też przyjść się pokazać.

Emalkadream ja jak będę miała to na 30 dni na pewno, bo krótsze się nie liczą. Tzn nie dostałabym nic. Musi być min 30 dni wtedy mam chyba 200-300 zł wypłacone jakoś.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam długie zwolnienia. Jedno miałam na 2miesiące, teraz miałam na miesiąc a na ile teraz to się okaże jutro.

o 2 miesiące na jednym druku to jeszcze nie słyszałam.
Ostatnie miałam właśnie 3 tygodnie, a teraz 2 dziwne :( no trudno. nie płacę za te wizyty więc mogę się do niej przejechać.

Emalka dobrze ze słyszałaś maluszka :) ja mam zwolnienia raczej co 3 tygodnie , a wolałabym cześciej bo byłaby okazja do podglądania maluszka :) stresik mam choc czuje kruszynkę :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Emalkadream ja zawsze na 2-3 tygodnie dostaje, z tym ze mam 50%.

A co do połówkowych to przetre szlaki :D
Mam wielką nadzieję, że poznamy płeć. A samo to ze podejrzymy dzidzie to taaakie szczęście. :)
I doszłam do wniosku, że wszystko musi być dobrze. Byliśmy w 14 tygodniu na usg u mega dobrej lekarki i była pewna że dzidzia zdrowa. Więc jesteśmy dobrej myśli :)

Do góry