reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Koalka niestety nie wiem ile potrójny kosztuje. Jak możesz wizyte przełożyć by się dowedziec co zrobi lekarz to Oki. Jak wyczytywalam o sobie, to jak już Ci wcześniej pisałam, czytałam o na prawdę dużych NT, do tego jeszcze jakaś wada a dziecko zdrowe. Po NT takim ładnym nie ma co szaleć.
Ważne byś u dobrego specjalisty polowkowe zrobiła, takie mega dokładne.

Emka szaleje tylko z powodu 9:10
Na ang stronach tez nie wyczytalam o czymś takim.. Ani o 2:.. Czy 4:..
Wszystko to jest robione przez ten TFM wiec nie powinno być różnic. Jedyna różnica to to, jaki program używany i co do niego dodają. U mnie mało przy przeliczniku i biochemia chyba taki wynik stworzyła chory.
1:2 odpada. Powiedzieli wyraźnie, że 9 na 10 dzieci z takim wynikiem jest chorych..

reklama
Lilth nie podpowiem ci z tym wynikiem, ale podpinam się pod to co Linka napisała o duphastonie bo też czytając o testach natknęlam się na wpis o tym że to fałszuje wynik wolnej bety.

Kejtii zapraszam podam ci adres i go wieszaj :-)

EM ka wiem że przeziernośc dla jednej kobiety jest dobra dla innej juz moze byc granicą górna, zależy od długości dziecka i wielkości oraz wieku płodu. Ja i Lilth miałyśmy podobne wielkosci (8cm dzidzia) i podobne NT dlatego zaczelam znów grzebać w internecie i papierach z usg

Dziewczyny nie świrujcie. Wyników nie ma co porównywać. Z każdym dniem ciąży wychodzą inaczej. Prawdopodobieństwo przelicza specjalne oprogramowanie. Ja nawet w te papiery nie mam zamiaru zaglądać, będę dzięki temu zdrowsza. Serio.
W ciąży z Zu gin kazał mi odciąć internet i teraz w nim nic nie szukam ani nic nie grzebie na tematy ciąży i serio lepiej mi z tym. Żałuję robienia tych wszystkich badań, ale mój gin uważa to za standard. Już wcześniej napisałam ze zdarza się, że to nic nie daje i dopiero przy porodzie wychodzi czy nauka miała racje. Więc spokojnie dziewczyny.

Joasia - u nas też jest ciśnienie na pappy, ale traktuje to bardziej jako lobbing firm niż wiarygodne źródło danych - lepiej pewnie zrobić nifty, ale bez przesady... Koalka - nie daj się zwariować.
Lilith - ja wierzę ze to wszystko jakaś horrendalna pomyłka i tyle! 9:10?co to za wynik? I trzymam mocno kciuki za Ciebie i malutką, niezależnie od wszystkiego!

buziaki dla wszystkich mamusiek, joasia dobrze mówi - odciąć neta i nie czytać!! Jak wpiszecie do google "mam katar" to okaże się że można trumne zamawiać bo to śmiertelne - wiadomości z neta to syf! Przestańcie się nakręcać!

Lilith wiem, że marne pocieszenie, ale wg tych wyników to 10% szans na zdrowe dziecko (nie 1 jak mówisz).

Współczuję tego co przezywasz, ale musisz być silna - dla maleństwa.

Koalka a ja bym mimo takich a nie innych relacji wypytala ojca dziecka o wszystko.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kompletnie nie znam się na wynikach badań prenatalnych. W ciąży Z niko miałam badanie przeziernosci i to wszystko a teraz nic. I ciesze się ze nie poszłam no bo ja i tak kłębek nerwów jestem. A tak czy inaczej urodze to dziecko. Mogę tylko trzymać za Was i dzieciaczki kciuki i to właśnie czynię. Lilith, Koalka kochane trzymam kciuki za zdrowe dzieci!

Dziewczyny ja dziś idę kolo 10 na szybka wizytę bo l4 do dziś , i muszę sprawdzić serduszko bo coś ostatnio mój mały bardzo leniwy i wogole go nie czuje ...

reklama
Dopóki lilith nie odwoła
To wysyłajmy do aob.

Kciuki za dzis !:)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry