reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ja już jadę. Najpierw na pobranie krwi. Czuję się jak dętka pół nocy nie spałam. Moje chore jelito akurat dziś postanowiło się odezwać. Po 2 w nocy brałam nospe i rozluzniającą kąpiel. Mam nadzieję ze nie obudziłam sąsiadów. Dziś poproszę chyba na leżąco. Słabo się czuję ciśnienie niskie. [emoji53] a potem USG Ale nie wiem dokładnie o której bo ma mnie przyjąć między pacjetami na tą poprawkę.

Dziewczyny żeby nam się dziś udało [emoji4] najlepiej razem z poznaniem płci [emoji56] kciuki trzymam również [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emalka kciuki bo Ty już.

Za resztę tez mocno trzymam.
Juz pisałam na ogolnym, że idziemy pooglądać wiec miało być bezstresowo a tu serce wali od rana..
Jeszcze moja wczoraj, w kolo gadala, że ma nadzieję że wszystko będzie dobrze to idąc jej tokiem myślenia, zaczelam się zastanawiać a co jak coś będzie nie tak..
Wiecie przed polowkowym chyba osiwieje..

To gratki! A masz zdjęcie? Duża juz dzidzia??

No ja idę głównie idę na sprawdzenie w tym podgladaniu..z tym ze moj maluch niewspolpracujacy..

reklama
Do góry