reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Karola ale dzidziolek<3

Dominika wiklinka u mnie to samo prawie 2tyg różnicy ale mi się wydaje że nie nadrobi bo nie ma czego po prostu miałam nieregularne miesiączki i dzidzia w swoim tempie się rozwija i tego się trzymam.

Milagros tyle nas tu kciuki trzyma że Ty się nie masz co martwić :*

Ivi,Aob ,Joasia, Wiklinka gratuluję również :) mam nadzieję dziewczyny że to już koniec złych wiadomości. Dziewczyny tymi datami to się nie przejmujcie mi tez wcześniej zabrali 5 dni i tak jak dziewczyny wyżej pisały tym się nie ma co przejmować maluszki rosną w różnym tempie a ja nawet zauważyłam że lekarze tez każdy inaczej mierzy :p

Kejti dziękuję za słowa otuchy, ale to chyba silniejsze .. Matka zawsze się już będzie martwiła o swoją pociechę ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Nie wiem czy moje nadrobi bo u mnie ta ciaza jest po pierwszym cyklu po poronieniu, wiec wszystko mialam przestawione i nawet nie wiem kiedy byla owulacja. Po poronieniu mialam jedna miesiaczke w jakims kosmicznym dla mnie terminie a pozniej juz bobo . Te kilka dni zabral mi jak zmierzyl maluszka .Widocznie taki nasz urok :)

Karola super maluszek i świetne wiesci.

Tez myślę, że już będą tylko dobre nowiny.
Jutro się będzie działo, szkoda ze tyle stresu to kosztuje a potem taka radość..

Dziękuję Joasia bo mnie aż mdli że strachu o maluszka ..

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Może uda się dodać fotkę w końcu... no jest i mój ssak :-)

Załączniki

• 13090643_1385865424772970_1622349670_o.jpg
    13090643_1385865424772970_1622349670_o.jpg
    157,1 KB · Wyświetleń: 116
  • 13091750_1386025698090276_793496785_o .jpg
    13091750_1386025698090276_793496785_o .jpg
    190,9 KB · Wyświetleń: 110
Do góry