reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Wspaniałe wiadomości!
I maluszki tez, każdej gratuluję.
Leci to.. Dopiero co gratulowalysmy sobie serduszek, pamiętacie?

Jutro też tylko pozytywne nowiny :-)

reklama
Teraz ja napiszę Wam dziewczyny mialam miec zwykła wizytę a Pani doktor zrobila mi szczegółowe usg na ktorym sprawdzila wszystko serce ,brzuszek, kręgosłup , mozg, nosek, uszy, paluszki, przyziernosc no doslownie wszystko :-) wszystko super :-) powiedziala ze po tym USG nie daje 80 procent ale 98 ze dziecko jest zdrowe bo wszystkie parametry super :-) a najlepsze ze dzidzia byla młodsza wcześniej o 5 dni niz om a dziś wszystko wyszło idealnie co do dnia zgodnie z om :-)

Karola super :)

U mnie jutro prenatalne na 13 już zaczynam dostawać paniki... Czy serduszko boję, czy zdrowe...

Linka u mnie wynik pappa mogą wysłać pocztą, nie miałaś takiej możliwości ? Miałam pytać wcześniej ale zapomniałam.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

fasol kwiecień.jpg
7,4 cm :) poniżej zdjęcia :p wyszło po wszystkich badaniach i obliczeniu przez program 12 tygodni :)

Załączniki

• fasol kwiecień.jpg
    fasol kwiecień.jpg
    81,6 KB · Wyświetleń: 214
reklama
Do góry